Principal » Internet » NEW ICQ: Open Source și Optimizare doar pentru a reveni la Grace?

NEW ICQ: Open Source și Optimizare doar pentru a reveni la Grace?

Internet : NEW ICQ: Open Source și Optimizare doar pentru a reveni la Grace?

La sfârșitul anului trecut, ICQ, un program extrem de popular, care după achiziționarea de tehnologii digitale digitale rusești nu a fost actualizat de mulți ani. Acest lucru tocmai sa schimbat.

Din premiera ultimei actualizare ICQ High, aproape 4 ani au trecut și trebuie să recunoască că rușii nu au tăiat acest timp. Deoarece nu este dificil de ghicit, lucrările în cauză permit în primul rând programul și adaugă funcții la acesta, care, în cazul mesagerilor în 2016 pe standard.

În cazul versiunii desemnate pe Windows (și merită remarcat faptul că Communicatorul este pe deplin multiplatform) creatori de software marchează că au reușit să optimizeze. Au existat, desigur, calcule rotunjite: ICQ are "ACT " de 8 ori mai repede. În plus, apetitul de resurse de aplicații este, de asemenea, redus.

Programul a fost, de asemenea, adaptat la Windows 10, oferă, de asemenea, îmbunătățiri ale unităților video și a apelurilor vocale. Lucrările au fost utilizate de bibliotecile multiplateform Qt, datorită căruia noua versiune va merge, de asemenea, la cel mai apropiat și pe OS X și Linux.

Foarte important, creatorii programului urmează tendințele și au decis să furnizeze codul sursă ICQ în depozitul GitHub. Este o sursă deschisă pentru a restabili gloria populară odată mesager în 2016? Vă puteți convinge după descărcarea ICQ din baza noastră de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu