Principal » Internet » Noul HTC U Ultra și U Play - De asemenea, fără Minijacka, dar cu un asistent digital

Noul HTC U Ultra și U Play - De asemenea, fără Minijacka, dar cu un asistent digital

Internet : Noul HTC U Ultra și U Play - De asemenea, fără Minijacka, dar cu un asistent digital

Astăzi, premiera noilor smartphone-uri HTC, modele ultra și u joacă. Fabricat din sticlă și metal sunt prezentate bine, disting două ecrane, oferă, de asemenea, o cameră excelentă și componente puternice. Vânzările lor în Polonia se deplasează la începutul lunii februarie și martie. Care le va cumpăra?

Producătorul taiwanez a prezentat o nouă linie de dispozitive - HTC U. HTC smartphone-uri u ultra și u juca arata foarte bine, acoperite cu un pahar de sticlă armat cu cadre metalice. Pe partea din spate a dispozitivelor, găsim doar obiectivul camerei. Producătorul a decis să utilizeze scanerul de amprentă pe partea frontală a dispozitivului de mai jos a ecranului.

Anunțând noul HTC U Ultra & U Play - realizat pentru un #briliantant

U Ultra oferă un afișaj LCD de 5,7 inci cu o rezoluție de 1440 × 2560 pixeli. În contrast, HTC U Play oferă un ecran de 5,2 inch, cu o rezoluție de 1080 × 1920 pixeli. În plus, al doilea, mai mic aplicat deasupra afișajului. Sarcina lui va fi de a afișa notificări și informații meteo. Este o îmbunătățire interesantă față de HTC, deși nu de noutate absolută, această soluție a folosit deja LG în modelele sale V20 și V20. Ecranul suplimentar Diagonal Diagonal are o rezoluție de 160 × 1040 pixeli.

[1/2

Ambele smartphone-uri HTC rulează Android, desigur, sub controlul lui Nougat cu suprapunere cu HTC. În plus, smartphone-urile noi au la bordul unui asistent digital - Companion Sense HTC. Sarcina lui este de a învăța instantaneu obiceiurile de utilizare pentru a îmbunătăți manipularea dispozitivului. Urmând tendințele delimitate de Apple, au demisionat din folosirea conectorilor minijack din capete din Taiwan în serie U.

HTC Heart este bine cunoscut din Sistemul Eyemic chinez Mediatek P10 Helio. Telefonul smartphone are o memorie internă de 3 GB și 32 GB de memorie internă, care poate fi extinsă cu cardul microSD. În plus, va exista, de asemenea, o versiune cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu la dispoziția utilizatorului.

[1/2

În acest model, au fost folosite două camere, principalul și frontul cu aceiași parametri: 16 MPIX, F / 2.0, înregistrând 1080p. Bateria are o capacitate de 2500 mAh, ne conectam un smartphone cu un computer sau un încărcător datorită unui conector USB tip C, dar nota - acest lucru este încă un controler USB 2.0.

În contrast, HTC U Ultra funcționează sub controlul cel mai rapid astăzi disponibil în vânzarea procesorului Qualcomm Snapdragon 821. Va furniza 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare, desigur, cu posibilitatea extinderii. În plus, piața are o versiune mai scumpă de la 128 GB de spațiu de date de utilizator.

Camera principală 12 MPIX Ulpixel 2, F / 1 a fost utilizată.8, cu stabilizarea optică a imaginii și capacitatea de înregistrare în 4K și față 16 mpix, cu înregistrare de 1080p. Bateria este de 3000 mAh, iar conectorul USB este de 3.1 tip-c.

Ambele smartphone-uri vor apărea pe piața poloneză la începutul lunii februarie și martie. Din păcate, prețurile de dispozitive nu sunt cunoscute.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu