Principal » Internet » New, Gigabit, Buget Mercusys Switches merg la vânzare

New, Gigabit, Buget Mercusys Switches merg la vânzare

Internet : New, Gigabit, Buget Mercusys Switches merg la vânzare

MS105G și MS108G sunt dispozitive pentru persoanele care depind de rapid și ușor de extins rețeaua cu fir. Aceste comutatoare vor funcționa atât la domiciliu, cât și la un birou mic.

Respectiv, cinci și opt porturi Ethernet Gigabit în MS105G și MS108G, permit o expansiune ușoară a unei rețele cu fir rapid. Comutatoarele sunt complet compatibile cu dispozitivele cum ar fi televizoare Ultra 4 HD, computere, imprimante sau camere. Ei vor lucra aproape în fiecare cameră.

Avantajul MS105G și MS108G este instalarea de plug and play. Utilizatorii nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o configurație lungă și obositoare deoarece este suficientă pentru a conecta comutatoarele la un computer, televizor sau alt dispozitiv utilizând un cablu Ethernet pentru a extinde rapid Web-ul. În plus, fiecare dintre porturile MS105G și MS108G are o funcție automată de urmărire MDI / MDIX care permite instalarea rapidă a dispozitivelor, indiferent de tipul de cabluri utilizate.

Ceea ce este important, utilizatorii care aleg switch-urile MS105G sau MS108G nu trebuie să vă faceți griji cu privire la facturile de consum curente. Ambele dispozitive utilizează cea mai recentă tehnologie de economisire a energiei, care permite creșterea performanțelor rețelei cu un consum mai redus de energie. Aceste ramasite soluție o fara afectarea mediului inconjurator - consumul de energie electrică este ajustată automat la starea conexiunii și lungimea cablului, care reduce amprenta de carbon.

Switch-urile MS105G și MS108G sunt dimensiunea telefonului smartphone-urilor și acest lucru facilitează ca utilizatorii să găsească o locație convenabilă pentru ei. Pe de altă parte, aspectul lor modern face ca dispozitivele să pară foarte elegant.

Un avantaj imens al comutatoarelor Gigabit Mercusys este, de asemenea, prețul lor. MS108G costă mai puțin de PLN 90 și MS105G nu mai mult de 60 PLN.

Mai multe informații despre comutatoare sunt disponibile pe site-ul web: MS105G și MS108G. Toate dispozitivele Mercussys sunt acoperite de o garanție de doi ani.

Programe

Actualizări actualizează lucruri noi. Vezi mai multe> KeepttInternetsnes Materiale

Recomandat
Lasă Un Comentariu