Principal » Internet » Noua versiune a Windows 10 Previzualizare tehnică pune pe dispozitive mobile

Noua versiune a Windows 10 Previzualizare tehnică pune pe dispozitive mobile

Internet : Noua versiune a Windows 10 Previzualizare tehnică pune pe dispozitive mobile

Microsoft a împărtășit deja o nouă versiune de previzualizare tehnică Windows 10, marcată ca construită 9860. Se introduce o serie de modificări și amendamente, inclusiv opiniile utilizatorilor care sunt trimise ca parte a feedback-ului încorporat în sistemul de aplicare. Noua versiune a sistemului nu este disponibil ca imagini ISO separat, este necesar pentru a instala pachetul de actualizare pe versiunea de bază a Technical Preview. Postat ceva timp în urmă.

Noul sistem de la început ne-a întâmpinat în mod implicit, noi animații legate de deschiderea ferestrelor. Contrar presupunerilor anterioare, noi animații nu sunt similare cu ceea ce știm despre OS X de la Apple. Cum le puteți descrie? Ele arată mai degrabă ca animațiile încetinite folosite până acum, pentru că acest lucru sunt scurtate, deoarece acestea sunt terminate înainte ca fereastra să fie NP. Complet minimizat. Cu noi animații, vă puteți familiariza cu filmul care a fost pe YouTube. Din fericire, schimbările vizuale nu sunt totul. În cadrul sistemului, un nou centru de notificare a fost în cele din urmă pus în aplicare pentru a introduce mai multă coerență în sistem. Din păcate, pentru moment, impresiile sunt mai degrabă inversoare, deoarece dacă avem acces la desktopul de desktop tradițional, centrul de notificare a fost făcut pe forma unei creații tipice moderne: un simplu, care nu se încadrează nici măcar în explorator și a Un nou meniu Start, și nu este complet citit text.

News este un pic mai mult, pentru că așa cum declară Microsoft, este un nou construi peste 7.000 de schimbari care au avut loc după testele interne, precum și prin recenzii ale utilizatorilor (în ciuda popularității de mare a acestei idei, cu toate acestea, nu este Chrome implicit browser-ul pe Windows 10). În setările veți găsi un calculator bine-cunoscut cu funcția de setare de date Windows Phone, care vă permite să monitorizați utilizarea link-urilor, precum și transformarea exemplului de salvare. Transmisia celulei - va limita transferul în fundal și va bloca transferul de date de roaming. Funcția în versiunea finală a sistemului ar trebui să fie util în primul rând pentru deținătorii de tablete cu ferestre de la bord.

O altă noutate, pe care o găsim și în panoul menționat este un mod de economisire a energiei (opțiunea de economisire a bateriei). De asemenea, și această opțiune este utilă mai degrabă deținătorii de dispozitive mobile, așa cum implică numele, vă permite să configurați rapid sistemul pentru a funcționa mai mult la puterea bateriei. Deocamdată, nu se știe exact cum va funcționa, dar puteți suspecta că, de exemplu,. Actualizările vor fi reținute date din aplicații, cum ar fi e-mail, mesaje, programe client sau diverse rețele sociale. În versiunea curentă, poate fi disponibilă și pentru regulile de economisire a energiei. TJ. Activarea automată a acestui mod după ce nivelul bateriei scade sub un anumit procent.

Dacă utilizați previzualizarea tehnică Windows 10, ultimul pachet poate fi deja instalat acum. Doar du-te la aplicația Setări PC (Panou de control din modul modern), accesați fila Update și Recovery, apoi pentru a previzualiza construi și verifică disponibilitatea actualizărilor. Cererea ar trebui să informeze cu privire la disponibilitatea unei noi versiuni, care va fi mai întâi descărcat și apoi instalat. Pachetul în funcție de limba și scrisoarea de arhitectură de calculator durează de la 2,75 la 2 GB, instalarea durează zeci de minute. După actualizarea sistemului, în același meniu, vom putea alege un canal de publicare: unul standard, care este actualizat mai rar, dar mai stabil (aceasta este selecția implicită), precum și la fel de rapid, adică primirea tuturor modificărilor pe un in mod regulat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu