Principal » Internet » O nouă versiune a magazinului de joc cu un control mai mare la achiziționarea de aplicații plătite

O nouă versiune a magazinului de joc cu un control mai mare la achiziționarea de aplicații plătite

Internet : O nouă versiune a magazinului de joc cu un control mai mare la achiziționarea de aplicații plătite

Mulți utilizatori Android probabil ar fi greu de imaginat lipsa magazinului Google Play pe această platformă. Acesta oferă acces la o bază de software imensă, atât de gratuită și plătibilă, permite, de asemenea, actualizarea automată. Comoditatea utilizării cererii sale are un impact semnificativ asupra întregului magazin - dacă serviciul nu va îndeplini cerințele utilizatorilor, șansa va cădea că vor răsfoi resursele lor și astfel fac achiziții. Aceste aplicații plătite și astfel sunt mult mai mici decât pe platforma creată de Apple, nu este surprinzător faptul că Google încearcă cu actualizările sale ulterioare efectuate atât subtile, cât sunt necesare. Noua sa versiune este pregătită, nu mai liniștim, nici o revoluție.

Primele schimbări vom vedea în noua versiune a magazinului Play sunt destul de cosmetice. În primul rând, ca și în alte aplicații, cum ar fi NP. Hărți, Google în cele din urmă Zunifikowało Interfață și acum un link către setări și a mers pentru a ajuta panoul lateral pop (nu mai este disponibil sub formă de puncte pe ecran). Schimbări mici, dar cauzează că opțiunea se află într-un site mult mai intuitiv. În aceleași opțiuni, cosmetice delicat este de a redenumi opțiunea de pictograme automat adăugarea aplicațiilor instalate la ecranul principal. Mai devreme ar putea fi înșelătoare, prezent. "Adăugați pictograma la ecranul principal " nu ar trebui să trezească nici o controversă. O schimbare foarte importantă se referă la opțiunile de plată efectuate prin intermediul magazinului Google Play. Noua opțiune introduce opțiunea de a alege când suntem solicitați o parolă: niciodată la fiecare 30 de minute sau întotdeauna, indiferent dacă am cumpărat ceva înainte de a fi autorizat. Desigur, schimbați această opțiune în sine necesită și din motive de siguranță, parola în contul dvs. Google. Această opțiune poate avea o legătură directă cu o cerere care a fost depusă împotriva corporației tocmai din cauza protecției insuficiente împotriva achizițiilor.

Schimbările delicate au avut loc, de asemenea, pe lista tuturor aplicațiilor pe care le avem. De acum este posibil să se selecteze și în același timp nu numai eliminarea, dar, de asemenea, pentru a instala multe dintre ele. Ar trebui să vă dea un gust în special pentru persoanele cu dispozitive multiple sau, de asemenea, schimbarea software-ului neoficial. În cazul ștergerii aplicațiilor din listă în cele din urmă, suntem de fiecare dată când a fost transferat în partea de sus a listei, care sa încheiat de la Wake Frustration la oamenii care doresc să păstreze ordinea. Magazinul va fi actualizat cu utilizatorii treptat și nu neapărat în același timp. De asemenea, este posibilă utilizarea fișierului APK pregătit de poliția Android.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu