Principal » Internet » O nouă versiune a aplicației Skycash vă va permite să adăugați carduri de plată cu fotografii

O nouă versiune a aplicației Skycash vă va permite să adăugați carduri de plată cu fotografii

Internet : O nouă versiune a aplicației Skycash vă va permite să adăugați carduri de plată cu fotografii

Skycash este o aplicație de sistem de aplicații mobile cu același nume. Datorită lui, putem plăti cu ușurință bilete de transport public, locuri de parcare sau admitere la evenimente culturale. Ultima actualizare ne va permite, de asemenea, să gestionăm și să adăugăm mai ușor măsuri și metode de plată.

Datorită primei nouțe, putem adăuga un card de plată fără a fi nevoie să introduceți manual datele sale. Utilizați doar pictograma specială a camerei, datorită cărora ne fotografiați cardul. Noua funcție funcționează cu toate cardurile convexe, adică cele pe care apar un număr convex și un suport de date.

Al doilea va facilita utilizarea aplicațiilor care efectuează adesea plăți din măsurile acumulate pe contul Skycash și le-au colectat utilizând transferuri expres. Acum, ele pot fi de asemenea făcute din nivelul de aplicare, nu la fel ca înainte. În curând, actualizarea ajunge, de asemenea, la dispozitivul cu Windows Phone. Aplicațiile Skycash pentru Android, IOS și Windows Phone pot fi găsite în baza de date a programului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu