Principal » Internet » New Warsaw pe traseul de curse mobile de la Wroclaw

New Warsaw pe traseul de curse mobile de la Wroclaw

Internet : New Warsaw pe traseul de curse mobile de la Wroclaw

Nowa Warszawa, legenda străzilor poloneze din vremurile PRL, sa întors la drumul în viteza maximă - cel mai recent joc de Studio Wroclaw T-Bull. Creatorii promite că găsim în ea nu numai această mașină minunată, ci și curse interesante, tuning, căi periculoase și climat criminal subteran.

Top Viteza este un joc distins de o atenție extraordinară la detalii, grafică de înaltă calitate și teren extins. Amatori de divertisment mobil vor avea la dispoziție aproape șaptezeci de mașini în care vor concura în rasele de drept. Este posibil ca ei să trebuiască să se confrunte cu pește gros.

Am vrut ca viteza de top să stabilească pe fundalul jocurilor de curse mobile create anterior. Datorită cooperării cu noua echipă de proiect din Varșovia, utilizatorii vor găsi în jocul fostei Regine din Szos Polonez - Pepinieră Varșovia Marcin Markowicz, director artistic în T-Bull

Am avut, de asemenea, posibilitatea de a întâlni creatorii jocului și plimbare mașini controlate de la distanță în biroul lor Wroclaw.

Viteza maximă - remorcă oficială de lansare || T-Bull

De asemenea, am urmărit un nou Varșovia, care se întoarce la viața în afara jocului, datorită eforturilor studenților din Wrocław, asociate cu noul proiect de la Varșovia.

Premiera jocului. Mulți oameni au surprins, pentru că studioul T-Bull pentru moment nu a înscris o mare publicitate. Studioul a existat timp de 5 ani și, deși, pe prima sa producție, a câștigat toți cei 70 de cenți, fondatorii săi nu au vrut să renunțe. Producțiile lor au fost descărcate până în prezent de 60 de milioane de ori de la diferite magazine cu aplicații. Viteza maximă este cea mai mare producție a unui studio de 40 de persoane. El are șansa de a fi cel mai popular.

Studioul are o idee pentru un alt titlu unic, care ne va surprinde cu siguranță. Între timp, puteți juca în viteza maximă pe dispozitivele dvs. cu sisteme Android, Windows Phone, BlackBerry și iOS. Jocul poate fi găsit în aplicațiile noastre de baze de date - este disponibil gratuit, dar conține elemente care pot fi achiziționate pentru bani reali. Creatorii promite că, datorită unității3D, jocul va funcționa fără probleme pe dispozitivele mai slabe.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideogaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu