Principal » Internet » Noua / Old Nokia 3310 - Hit sau Kit?

Noua / Old Nokia 3310 - Hit sau Kit?

Internet : Noua / Old Nokia 3310 - Hit sau Kit?

Când piața devine saturată cu tehnologia modernă, merită să încercați să jucați amintiri și sentimente umane. Este aproape întotdeauna de vânzare. Ideea pare deosebit de bună atunci când o companie intră într-o companie care are mult timp în spatele meu și încercând să mă întorc la joc. Din păcate, aceasta este o taxă destul de riscantă, deoarece fie va avea succes sau vor fi glume și un drwin. Așa cum este cu un nou / vechi Nokia 3310?

Zgomotul din jurul revenirii mari de Nokia 3310 a fost imens. Practic, toți cei care au terminat 25-30 de ani știe cât de importantă pentru lumea telefoanelor mobile a fost prezentată în 2000 Nokia 3310. Aproape indestructori telefonul care a reușit să reziste la o duzină sau de zece zile (în loc de o duzină sau de ore pentru smartphone-uri moderne), și pentru aceste jocuri iconice, tonuri de apel etc. Încă o dată, Nokia înviată a fost să se întoarcă la rădăcini și să prezinte telefonul care a iubit aproape toată lumea. 

Din păcate, modelul prezentat, care reamintește prototipul, dar schimbările folosite complet au ucis spiritul vechiului Nokia. Carcasă colorată și ieftină, afișaj color și impresia că telefonul trebuie să se răspândească după prima scădere a covoarelor pe covor face o întoarcere la cel puțin nedumerit. Pur și simplu pune telefonul în ciuda prețului scăzut, arată doar brânzosul. Mai mult, puteți cumpăra dispozitive mult mai interesante pentru o sumă similară. A fost o lovitură de picior?

În picior, genunchi și trunchi. Dacă Nokia a prezentat doar un prototip ușor actualizat, chiar și fără funcții moderne, adică. Camera sau afișajul culorilor vor câștiga cu siguranță mai multe comentarii și opinii pozitive. Oricum, am evaluat sau "Nokia 3310 Nokia 3310 are șansa de a succes?

Recomandat
Lasă Un Comentariu