Principal » Internet » New Opera Descărcați: Căutați pe Google fără a părăsi cartela deschisă

New Opera Descărcați: Căutați pe Google fără a părăsi cartela deschisă

Internet : New Opera Descărcați: Căutați pe Google fără a părăsi cartela deschisă

Cea mai mare premiera de operă este, desigur, un nou browser mobil - Opera Touch cu navigație inovatoare și funcție de curgere. Știri, cu toate acestea, au și un browser destinat computerelor. Opera a primit două caracteristici importante.

Noua versiune este marcată cu numărul 52.0.2871.97. Un nou motor de căutare a fost introdus, ceea ce provoacă o combinație de taste ALT + spațiu sau făcând clic pe pictograma de lupă de pe centura laterală. Acum putem privi pe Internet fără a părăsi pagina deschisă în prezent. Dacă faceți clic pe linkul din rezultatele căutării, deschideți pagina din noua filă.

Un alt nou ar trebui să apeleze la oameni care utilizează multe carduri deschise. Browserul a primit modul de căutare a cardului deschis. Se numește o combinație de CTRL + CAMEI SPACE. Pentru a căuta cardul selectat, introduceți numele paginii.

Între ambii motoare de căutare, puteți comuta cu ușurință - utilizați tasta Tab. Noua versiune este, de asemenea, posibilă conectarea la un browser mobil utilizând funcția de curgere, eliminând erorile și corecțiile de securitate raportate anterior.

Browserul Opera Opera poate fi găsit în baza noastră de date software. O versiune pe Windows și MacOS este disponibilă. Dacă sunteți interesat de posibilitățile unui nou browser mobil, arătăm exact.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu