Principal » Internet » Noua operă pentru Android a primit un mod de noapte și un suport de motivare

Noua operă pentru Android a primit un mod de noapte și un suport de motivare

Internet : Noua operă pentru Android a primit un mod de noapte și un suport de motivare

Opera Android va fi dezvoltată în mai multe direcții. Doar ceea ce avem o operă complet nouă pentru dispozitivele mobile și astăzi a apărut "Ordine " Opera 46 pentru Android.

Modificările în noul operator mobil este foarte mult. Un motor de crom 63 a fost găsit sub capota, care au fost adăugate la funcțiile de operă, cum ar fi blocarea anunțurilor și un cititor de mesaje (destul de rău). O noutate foarte utilă în această versiune este capacitatea de a trece la modul Noapte, cu un ecran dimmed. Merită adăugând că acest întuneric este independent de luminozitatea luminii de fundal, este un filtru suplimentar în cazul unui ecran încă luminos.

[1/2

În setările modului de noapte, puteți schimba și culoarea temă de operă. Puteți alege din alb, întuneric și roșu.

[1/2

Dacă ne uităm la barul de căutare, găsim și câteva add-on-uri convenabile. A fost un cititor de cod QR, care poate fi activat cu butonul din partea dreaptă a centurii de căutare. În bara de adrese, reparațiile automate de referință funcționează, puteți, de asemenea, să dezactivați căutarea populară din lume. În meniul contextual, a fost o căutare de imagine.

[1/2

De asemenea, merită să aruncăm o privire la marcajele și paginile salvate pentru a citi offline, unde găsim o interfață reîmprospătată. Navigarea în modul privat a fost marcată în mod special, iar dacă puteți deschide o filă privată după navigare, vom primi o notificare, permițându-vă să închideți rapid (Chrome). Opera utilizată pe tabletă va arăta un pic mai bună datorită optimizării unor elemente.

Puteți găsi o nouă operă pentru Android în baza de date a aplicațiilor noastre. Este păcat că ea nu sa implicat cu fluxul și să lucreze cu Opera pe desktop, trebuie să utilizați o aplicație separată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu