Principal » Internet » Noua operă 54 disponibilă: pagina Hit Hit Speed ​​Dial Articole de presă

Noua operă 54 disponibilă: pagina Hit Hit Speed ​​Dial Articole de presă

Internet : Noua operă 54 disponibilă: pagina Hit Hit Speed ​​Dial Articole de presă

Din catalogul nostru puteți descărca cea mai recentă versiune Opera Opera pe Windows și MacOS. Edition marcate cu numărul 54, cu excepția migrației pe motoarele cunoscute din crom 67, aduce două știri destul de utile.

Pe partea de apelare rapidă a apărut comandate de subiectul știrilor.

Înainte de a ajunge în noile caracteristici, trebuie să dați Opera câteva cuvinte de mustrare - a fost afișată după actualizarea barei de marcaje (deși am ascuns-o înainte) cu comenzi rapide la partenerii site-urilor. Nu foarte elegant, mai ales pentru un browser cu un motor de blocare publicitare încorporată.

La punct - primele constructe noi construite cu ceva timp în urmă în browser RSS Reader. De acum încolo, opera pe partea de apelare rapidă, chiar sub câmpul de căutare și dale cu paginile preferate, va afișa articole de presă. Utilizatorul are o mare selecție de categorii, NP. Afaceri, Cultură, Sport Științe. De asemenea, puteți alege o țară și o limbă în care vor fi afișate știri. În plus față de lustruirea cursului, merită să acordați atenție stabilirii "Worldwide " cu cele mai importante sate din întreaga lume în limba engleză. Știrile pot fi dezactivate în setările paginii Dial.

O nouă carte de actualizare și recuperare.

O altă noutate în ceea ce privește funcționalitatea este o nouă actualizare a cardurilor și recuperarea cardurilor. Puteți să mergeți la el din meniul principal (butonul "O " pe Windows), unde au fost acordate de înaltă treime. În ceea ce privește actualizarea, nu există modificări - butonul funcționează la fel ca cel din fila Opera. A fost completat numai o scurtătură pentru a raporta problemele cu actualizarea. Cu toate acestea, vom găsi un buton care vă permite să vă recuperați. Cu toate acestea, acest lucru nu este un sistem de creare și salvarea backup-uri, dar despre resetarea browser-ului.

Prima setare vă permite să resetați browserul cu unele date de utilizator, celelalte rezultate în ștergerea completă a datelor.

Recuperarea poate fi efectuată în două moduri. Alegerea primului poate șterge toate datele utilizatorilor, cu excepția marcajelor, istoricului și parolelor salvate. Recuperarea este, de asemenea, dezactivați toate extensiile și setările de resetare. A doua variantă vă permite să restaurați complet browserul la setările din fabrică. Un astfel de mod de salvare urma să fie anunțarea unor schimbări mari ulterioare în operă?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu