Principal » Internet » O nouă ediție a Malwarebytes Anti-Malware disponibil într-o versiune stabilă

O nouă ediție a Malwarebytes Anti-Malware disponibil într-o versiune stabilă

Internet : O nouă ediție a Malwarebytes Anti-Malware disponibil într-o versiune stabilă

În momentele unui număr tot mai mare de atacuri asupra utilizatorilor de calculatoare și a software-ului de securitate pe Internet nu mai sunt neobișnuite. Uneori se întâmplă, totuși, că antivirusul sau chiar întregul pachet va eșua, pur și simplu nu se poate ocupa de amenințare. Uneori vrem să facem o scanare suplimentară care ne confirmă în convingerea că sistemul este curat și nu avem de ce să se teamă (sau că am trăit în eroare). Software-ul, după care de multe ori merge în aceste situații este Malwarebytes Anti-Malware - o aplicație aparent mici, ceea ce este un mare plus față de standard, anti-virus și care vă permite să detecteze rapid și de a elimina complet noi amenințări.

Noua versiune a MBAM se salută mai presus de toate o interfață reîmprospătată. De la Spartan care ar putea observa în ultimii șase ani, a devenit mult mai colorat și spart în module individuale. Acum, aplicația este mai mult ca un pachet pentru a vă proteja computerul. Desi noua infatisare nu poate fi ignorat, deși aruncă repede ochii mei, cele mai multe schimbări importante au luat dedesubt și nu sunt chiar vizibile imediat. Acesta este în primul rând un nou motor euristic care să permită o mai bună detectare a noilor amenințări cu care anti-virușii tradiționali nu se pot confrunta cu. Aplicația integrează, de asemenea, o nouă versiune a tehnologiei pentru a proteja împotriva rootkits și a elimina efectele activităților lor. Odată cu utilizarea mecanismului Chameleon, este posibilă scanarea și eliminarea amenințărilor chiar și în sistemele care sunt deja infectate serios.

Mai mult, cu ocazia lansării noii versiuni, producătorul a anunțat că va continua să ofere sprijin utilizatorilor utilizând Windows XP, chiar și după data de 8 aprilie și, prin urmare, data de completare a sprijinului oficial al acestui sistem de către Microsoft. Astfel de utilizatori reprezintă mai mult de 20% din toți cei care folosesc MBAM, după cum puteți vedea, poate dormi liniștit. Schimbarea cosmetică este o nouă numire. Versiune plătită, echipat cu un modul de protecție în timp real și scanări au vizitat site-uri web (și nu numai) sunt numite nici o versiune de Pro, dar Premium. Licențele de pre-achiziționate de lucru, desigur, versiunea gratuită este încă disponibil pentru a efectua scanare la cerere. Puteți găsi aplicația în baza de date a aplicației pe site-ul nostru, da în versiunea Windows și Mobile Android.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu