Principal » Internet » Noua modă pe Tiktok, care amenință mutilarea serioasă

Noua modă pe Tiktok, care amenință mutilarea serioasă

Internet : Noua modă pe Tiktok, care amenință mutilarea serioasă

Tiktokk a stăpânit filmele virale ale persoanelor care suferă de tratamente "WAX HOT " pentru întreaga față. Acest lucru a dus la eliberarea de avertismente de către experții care arată ce efecte ale unei astfel de "chirurgie", care câștigă mai mult popularitate pe platformă.

Experții au decis să prezinte fotografii ale oamenilor a căror față, gură și gât nerezonabilă Tiktokowicz acoperă cochilia de ceară, penetrată parțial în urechile și nasul lor. TikTokowiczów care a prezentat unul dintre cele mai vizionate unele dintre exemple, care arată ca un salon de coafură, oferă toate că acest tip de tratament are un efect benefic asupra pielii.

O propoziție diferită este asociația britanică a dermatologilor (Ang. Asociatia britanica de dermatologi, în piele BAD), care a decis să emită un mesaj care „nu recomanda ceruirea încercări în nas sau urechi “. Riscul de risc privind eventual respirație dificilă a fost, de asemenea, ridicat. Acest tip de tratament, realizat la domiciliu, poate amenința arderea și în cazuri extreme, de asemenea, strangulează. Ceara se poate întări în căile respiratorii și va trebui să-l eliminați chirurgical.

Unul dintre experții au sugerat că Tiktok ar trebui să adauge un avertisment care să informeze utilizatorii cu privire la amenințarea potențială care rezultă din „chirurgie “. În prezent, filmele indicate sunt excluse din liniile directoare pentru comunitățile cu privire la comportamentul periculos, deoarece acestea prezintă profesioniști calificați.

Riscul prețului de popularitate

Este imposibil să se ascundă acel coafor Kapsalon Libertatea, a câștigat mai mult de 800.000 de vizionări de utilizatori pe TikTokok datorită acestui tip de înregistrări. Unul dintre primele sale „tratamente “, publicat în noiembrie, după ce a relatat mass-media din Țările de Jos, a câștigat aproape 84 de milioane de vizualizări. Dar atunci omul a avut grijă să nu ceară acoperirea părții inferioare a feței sale.

Film mai nou, cu peste 19 milioane de vederi, arată o ceară care curge în jurul mâinii bărbatului și gâtul lui. Zgârieturile întinse din urechi și nasul au fost demonstrate utilizatorilor pentru a arăta zeci de păr care proeminențează de acum substanță întărită. În acest caz, Tiktokowicz curge în jurul gurii, dar nu pe ei înșiși.

Cu toate acestea, clipurile altor utilizatori arată o față complet acoperit, cu wansmets de bumbac, care trebuie să creeze canale de aer pentru respirație. Benzi de hârtie au fost folosite pentru a proteja genele și sprâncenele. Unul dintre autorii de inregistrari, Renaz Ismael, explică faptul că acest tip de tratament depilare este foarte popular în Orientul Mijlociu, de unde vine, el a introdus doar la un nou nivel.

"Nu-i rău"? Nu chiar

Într-un interviu cu BBC Renaz, acesta are ca „este prima persoană din lume care a făcut toate ceruit și acest lucru nu este rău pentru piele “. În prezent, autorul folosește Hashtagu #viral pentru a sparge clipuri sale, și, de asemenea publică unele pe Facebook, Instagram și YouTube. Acolo, cu toate acestea, ele atrag un public mult mai mic decât pe Tiktoku.

Merită să știți că ceara este un proces foarte dăunător pentru zonele din piele, în special pentru zonele sensibile, cum ar fi în jurul ochilor. Aceste zone pot fi inflamatorii și iritații. În unele cazuri, pot apărea costuri mici sau umflături de ulei. Care este cel mai speriat, clipuri care au arătat ceară folosită la copiii școlari. Puteți avea temeri serioase că vor urma urmele idolilor, care pot duce rapid la o tragedie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu