Principal » Internet » Noua funcție de hartă Apple în Polonia: În cele din urmă au un asistent de banda

Noua funcție de hartă Apple în Polonia: În cele din urmă au un asistent de banda

Internet : Noua funcție de hartă Apple în Polonia: În cele din urmă au un asistent de banda

În Polonia, hărțile Apple rămân în spatele hărților Google, dar fiecare actualizare se îmbunătățește, devenind o alternativă din ce în ce mai interesantă. Acestea tocmai au primit o nouă funcție care va fi cu siguranță utilă pe drumurile multi-formate.

Împreună cu ediția iOS 11 hărți preinstalate au primit un asistent de banda. Funcția a fost inițial limitată în SUA și China, dar Apple introduce succesiv un asistent în țările ulterioare. Funcționarea sa funcționează pentru a arăta ce centură ar trebui să se deplaseze pentru a conduce pur și simplu.

Acum, funcția menționată va merge în cele din urmă în Polonia. Toți utilizatorii celei mai recente versiuni ale aplicației ar trebui să aibă acces la acesta. Este de remarcat faptul că asistentul cu centură a fost oferit mult timp în multe navigație competitivă. Arată clar că Serviciul Apple este încă mai sărac în opțiunile pentru cele mai bune hărți mobile.

Sursa: Macrumores.COM

În Polonia, toate funcțiile sunt încă disponibile, inclusiv afișarea informațiilor de limitare a vitezei pe datele episodului. Maps Apple Am avut ocazia să verificăm în timpul testelor Apple Carplay din Mitsubishi Eclipse Cross. Apoi navigarea iPhone iPhone sa dovedit destul de bine.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu