Principal » Internet » Noua funcție Gmail vă va permite să anulați mesajele trimise

Noua funcție Gmail vă va permite să anulați mesajele trimise

Internet : Noua funcție Gmail vă va permite să anulați mesajele trimise

Sa întâmplat să trimită un e-mail complet uitarea de atașarea atașamentului? Sau să trimită un conținut necorespunzător la seful dvs. accidental? Google a decis să remedieze astfel de situații adverse prin adăugarea butonului "Undo ". Opțiunea de a permite descrierea mesajului trimis a făcut o parte a proiectului Google Labs pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, numai acum grupul din viziunea montană a recunoscut că o nouă funcție a atins un grad suficient de maturitate și puteți începe procesul de implementare a masurii.

Mecanismul nu are nimic de-a face cu magia. Algoritmii nu pot fi implementați pentru a influența conținutul casetei destinatare. Întregul se bazează pe o ipoteză utilă destul de simplă, deși la limita de timp. După apăsarea butonului "Trimitere ", procesul de livrare a mesajului la destinatar este oprit timp de 30 de secunde. În acest timp scurt, expeditorul poate anula întreaga operație și astfel să se protejeze, de exemplu de la compromis.

Fereastra mesajului creat

Pentru moment, funcția va fi disponibilă numai pe versiunea online a Gmail și în aplicația Inbox. Cu toate acestea, Google se asigură că abilitatea de a anula mesajul "trimis " va apărea în curând în aplicația Mobile Gmail. Din păcate, unele ambiguități nu au fost rectificate. Nu există informații oficiale cu privire la posibilitatea de a sprijini o nouă funcție de către aplicațiile terțe părți.

Posibilitatea de a retrage un e-mail după apăsarea butonului . Trimiteți ', acesta va fi folosit cu siguranță în mulți oameni. Introducerea unei limite de timp înainte de trimiterea reală a mesajului a fost un joc inteligent. Cu toate acestea, principiul funcționării mecanismului nu este complicat și, în curând, concursul va fi cu siguranță capabil să prezinte soluții similare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu