Principal » Internet » Un nou patch pentru prescripția Windows 10 pentru probleme de conectare la rețea

Un nou patch pentru prescripția Windows 10 pentru probleme de conectare la rețea

Internet : Un nou patch pentru prescripția Windows 10 pentru probleme de conectare la rețea

Vești bune pentru utilizatorii Windows 10 care au experimentat recent probleme legate de conexiunea la rețea. Microsoft a împărtășit un nou patch (KB4345421) pentru cei care utilizează cea mai recentă versiune a sistemului și, prin urmare, cu actualizarea interioară instalată. Modificările sunt de rezolvare a erorilor care au apărut imediat după eliberarea recentelor actualizări colective.

Este de remarcat faptul că au fost lansate marți și au actualizări Windows 10 anterioare, ultimul pachet de remedii a fost relativ mic. Sa dovedit rapid pentru a fi erori noi după instalarea actualizării în sistem. Utilizatorii Windows 10 din companii ar putea avea probleme cu configurația rețelei și, în consecință, să experimenteze problemele de conectare.

Actualizarea rezolvă patru probleme principale. După instalare, utilizatorii nu mai trebuie să vadă o eroare nejustificată 0xD1 când monitorizează sarcina, experiența erorilor în configurația rețelei după ce a solicitat o nouă adresă IP (această eroare a fost un defect cheie care rezultă din actualizările colective anterioare) și așteptați un serviciu de server SQL nejustificat , pretins după detectarea unei erori a portului TCP deja utilizat. În plus, a fost rezolvată o defecțiune, care a blocat serviciul W3SVC înainte de oprirea complet și repornirea.

Ca de obicei, toate detaliile sunt descrise pe Windows Support Page 10. Actualizarea ar trebui să fie deja disponibilă pentru descărcare prin Windows Update. Administratorii pot, de asemenea, descărca cu mâna utilizând directorul oficial de actualizare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu