Principal » Internet » Noua aplicație ONET vorbește de la sine, doar că, de obicei, o voce teribilă

Noua aplicație ONET vorbește de la sine, doar că, de obicei, o voce teribilă

Internet : Noua aplicație ONET vorbește de la sine, doar că, de obicei, o voce teribilă

ONET a prezentat astăzi o nouă tranșă a aplicației sale mobile.Potrivit editorului, aceasta este prima aplicație mobilă din lume, care pune interfața vocală în această măsură. Slogan Publicitate Observații Deschidere: Noua cerere ONET vorbește de la sine.Astfel încât să putem controla comenzile vocale, cum să imine mesaje text printr-un sintetizator de vorbire. Numai tu poți asculta? Și dacă vrem să fim tot timpul să ascultăm proprietatea asupra aplicației Portalului Internet?

După ce a pornit aplicația, pur și simplu spuneți "ONET Citiți ", și vom auzi vocea lui Iwona Kutyna de la ONET24, care va crește asistența medicală, spunând despre aceste chestiuni insuportabile din viața și viața socială care umple știrile despre corespondența Columnsmainstream. Trebuie să recunosc că vocea proprie a doamnei Kutyna este un anunț bun, astfel încât să puteți asculta știrile din Tech. Cu toate acestea, cum să vă opriți? Am încercat "onet milcz ", "onet ciszej " și chiar "onet aproape "-Nu. Fără intervenție în interfața aplicației Gadadeaning de pe telefonul smartphone, acesta nu va fi exclus.

Mai rău când vrem să lăsăm știri. Aici, frumos feminin nu va fi. Din nou, prin "ONET Citiți " apelant, dar acest timp automat. Pe Android, sistemul Google Text-to-Discurs va fi folosit pe Android (uneori necesar pentru a descărca un set de voci poloneze), în iOS Built-Inavspechsynthessizer. Și totul este rece, dar complet simț. Vocea mașinii, care nu are nimic de-a face cu supraîncălzitorul, confuz și distrage atenția, de asemenea, amintindu-i aceste filme iconice YouTube, în care i Ilony alcătuit la dialogurile modernizate.

[1/2

Și acesta este primul test, ascultând articolul-reproșuri Zsüdeutsche Zeitung, "Dacă am condus copiii la școală, nu voi avea niciun ". Tema serioasă, este vorba despre uciderea în școli prin nebuni. Citirea temporară a acestui voce cu știrile pe care Rihanna a fondat un nou Kiecka. Ei bine, sintetizanții de vorbire au un drum lung de a merge înainte de a se potrivi cu lectorii umani. Cel mult, acest lucru poate fi recomandat cu probleme oculare care au fost comunicate cu sinteză.

La citirea textului (sau a asculta Onet24 profesor), puteți căuta alt conținut. Aplicația vă permite, de asemenea, să potriviți materialele video ale ONET, inclusiv cele din urmă LiveStiplicAmers din programul de toamnă. Clipurile apar direct printre articole și, după ce au început redarea lor, ele sunt fixate în partea de sus a ecranului, astfel încât să puteți simți simultan și să urmăriți. Din păcate, videoclipul începe automat, a fost auzită inițierea, deși au fost tăcuți.

Aplicația încearcă să utilizeze geolocația pentru a afla despre. Dacă dăm acest consimțământ, vom putea vedea poziția regională cu știri din curtea noastră. În plus față de Tegomamy, un set complet de știri, care pe portal - în plus față de știri, voi găsi categorii cum ar fi sport, afaceri, viață stea, stil de viață, film, TV, muzică, cărți, tehnologii și automobile.Fiecare conținut poate fi ușor împărțit de ServiceCowne, chiar și fără deschiderea sa

Cea mai mare dezavantajare a aplicației este fascinația ei - acum în versiunea Android. Chiar și asupra tarticii eficiente, contemporane de la raftul mijlociu onet teribil de întârziere. Nu-mi pasă de timpul de deschidere a articolelor, dar chiar de suport de interfață, derulând lista articolelor sau editarea meniului. În decurs de 20 de minute, aplicația a suspendat de două ori. De asemenea, Annoys, Iienterfejs nu se poate adapta la modul panoramic, iar mulți oameni ar dori să vizioneze filme (în special pe tablete). Aspectul vertical este "STIFFEED ".

Cererea de știri ONETU este disponibilă pentru descărcare de la software-ul nostru de baie - desigur în versiunile de pe Androidai iOS.Versiunea pentru WindowsPhone „, iar editorul a uitat deja, recent, pe sistemul Microsoft a fost lansat în iulie 2015.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu