Principal » Internet » Noua aplicare ITAXI este mai ușoară de a comanda taxiuri, de asemenea, bagaje

Noua aplicare ITAXI este mai ușoară de a comanda taxiuri, de asemenea, bagaje

Internet : Noua aplicare ITAXI este mai ușoară de a comanda taxiuri, de asemenea, bagaje

Aplicația ITAXI, utilizată pentru a comanda taxi în 150 de orașe poloneze, a fost lansată în noua versiune. Modificările acoperă în principal interfața pentru a se îmbunătăți, datorită cărora ordinea taxei va fi mai ușoară.

Aplicația ITAXI comunică cu centrele diferitelor corporații de taxi și ne oferă posibilitatea de a comanda unul de aproape 10.000 de taxiuri. În aplicație avem posibilitatea de a plăti pentru card sau Paypal și putem observa poziția vehiculului în conformitate cu indicațiile GPS în mod regulat. ITAXI va funcționa la comanda călătoriilor private și ale companiei.

Versiunea 3.0 aplicații vor funcționa mai repede decât cel precedent și vor conține corecții de erori minore. Cea mai de dorit schimbare este o nouă interfață, care, fără îndoială, aparținea cererii. Da, versiunea 2:

[1/2

Și aceasta este prezentată versiunea 3 ITAXI:

[1/2
[1/2

ITAXI este mult mai plăcut (dacă închidem un ochi pe o estetică dubioasă a hărții din proiectul OpenStreetMap), dar acesta nu este singurul beneficiu al unei noi interfețe. Comandarea pasajului este mai rapidă și necesită atingerea mai mică a ecranului. Creatorii speră că timpul ne salvează să folosim această aplicație. În plus, harta poate fi mutată pentru a indica unde urmează să vină șoferul

..

La fel ca în toate celelalte aplicații de acest tip. Acesta nu este un domeniu în care originalitatea este evaluată - cu atât mai aproape de standardele general acceptate, cu atât mai bine. ITAXI încearcă, de asemenea, să atragă clienți de afaceri între ele, prezentând mai serios și mai elegant.

Există, de asemenea, câteva caracteristici noi ca posibilitatea de a folosi salariul Android, comandarea unui taxi de taxi sau cu posibilitatea transportului de animale.

ITAXI lucrează pe Android, iOS. Versiunea Windows Mobile nu mai este dezvoltată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu