Principal » Internet » Noua aplicație de ziare.RO live pe Android: Este mai rapid, zâmbet și frumos pentru ochi

Noua aplicație de ziare.RO live pe Android: Este mai rapid, zâmbet și frumos pentru ochi

Internet : Noua aplicație de ziare.RO live pe Android: Este mai rapid, zâmbet și frumos pentru ochi

Aplicația ziarului.Știrile live pe dispozitivele Android au trecut printr-o renovare mare. Programul are un nou aspect, funcționează mai ușor, autorul a dat, de asemenea, utilizatorilor o mulțime de instrumente cu care îl puteți ajusta la propriile așteptări.

Pe lista de știri în aplicația indicată în magazinul Google Play, se mândrește AGORA editor că ziarul.RO Mesajele live au devenit mai ușoare, mai rapide și mai stabile. După testele programului, putem confirma: funcționează fără probleme, fără probleme și perfectă, adică cum ar trebui să fie. Aceasta este o mare schimbare la un plus în comparație cu o versiune mai veche a programului, care de multe ori a dat impresia unui lent și dinamic ca concurenți cu privire la competițiile de pescuit.

Prin crearea unei noi versiuni a ziarului.en știri live, programatorii Agora presupun că utilizatorul decide ce informații sunt cele mai importante pentru el. Ca urmare, aplicația vă permite să file configurabil, cu texte le, care vor fi afișate pe ecranul de start. Puteți alege din conținut pur informativ, articole de serviciu pentru weekend.ziar.COM, texte de afaceri, știri sportive și celebritate, dedicate departamentului de femei, bărbați și copii, articole tehnologice și secții video. Putem determina în mod liber ordinea lor, iar cel mai important plasat pe locul expus în aplicație. O schimbare util pentru persoanele care călătoresc mult în jurul valorii de Polonia, este posibil să se aleagă câteva ediții de serviciu local. Până de curând, programul ți-a permis să alegi mesaje de la un singur oraș din țara noastră.

După cum indică numele programului, un rol-cheie joacă o secțiune care oferă cele mai recente știri din Polonia și din lume. Aici, Agora sa ridicat și la sarcină. Este o mulțime de știri, materialele informative sunt oferite cu fotografii de înaltă calitate, iar când se întâmplă ceva foarte important, găsiți bara de aplicații, unde în câteva cuvinte este descris evenimentul.

[1/2

Amenajarea grafică a aplicației ziarului.Știrile live au fost create practic din nou. Datorită acestui lucru, programul arată modern, va fi de asemenea posibil să se vadă inspirația designului de materiale. Primul este un buton rotund, roșu care apare după deschiderea textului selectat și servește la partajarea materialului. La rândul său, în setările programului de notificare, găsim o caracteristică de proiectare a glisorului pentru material, prin care vom permite anumite categorii de informații furnizate de aplicație în modul push. În program există, de asemenea, o mulțime de animații care însoțesc tranzițiile între categorii succesive de conținut, există, de asemenea, după deschiderea textului. Lista punctelor de modificare a aplicației închide noul font, a căror dimensiune poate fi adaptată nevoilor dvs.

[1/2

Aplicarea ziarului.En știri live despre Android puteți găsi în baza noastră de date a programului: Android.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu