Principal » Android » Caiet? Acest lucru este extrem de util!

Caiet? Acest lucru este extrem de util!

Android  : Caiet? Acest lucru este extrem de util!

Era notelor tradiționale lipite pe ecranul computerului au trecut deja. Aplicații instalate pe un computer care note lipicioase din Windows nu au funcționalitate completă. Acesta este momentul programelor de note în nor!

Avantajele cererii de note sunt în nor nu sunt foarte importante. Aveți acces la înregistrările dvs. de pe orice computer și dispozitiv mobil. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți bine aplicația potrivită. 

Utilizatorii de browser Chrome pot alege pe nota rapidă. Programul este situat în fila Aplicații și vă oferă acces la un instrument complet funcțional care vă permite să stocați text și linkuri. Programul are un motor de căutare convenabil, care vă permite să răsfoiți cu ușurință resursele. Cel mai important lucru este că este conectat la Diigo. Note Sincronizați în cloud în contul utilizatorului și aveți acces la ele pe orice dispozitiv cu acces la Internet. 

Al doilea loc în valoare de program este Google Patim - Instrumentul este disponibil sub formă de aplicații și aplicații online pe Google Play pe sistemul Android.

Cel de-al treilea program cu o mare funcționalitate este Wunderlist - Aplicația este disponibilă în formular online și ca program pentru smartphone-uri și tablete. Aplicația este specializată în crearea unei scrisori de lucruri de făcut, dar poate fi, de asemenea, folosit ca un loc pentru stocarea notelor și a ideilor. O soluție interesantă este abilitatea de a înregistra memorii vocale. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu