Principal » Internet » Note în orice aplicație, adică scrise de mână Google pe tablete și smartphone-uri

Note în orice aplicație, adică scrise de mână Google pe tablete și smartphone-uri

Internet : Note în orice aplicație, adică scrise de mână Google pe tablete și smartphone-uri

Tabletele Android și smartphone-urile pot fi deja cu îndrăzneală folosite pentru a face note scrise de mână. Google Scriere de mână (Google Handwritten), care operează în sistem ca o nouă tastatură. Acesta vă permite să încărcați o scrisoare scrisă de mână în 82 de limbi, inclusiv poloneză.

Desigur, pentru a profita din plin de o astfel de "tastatură " ar ajunge la un dispozitiv cu un stilou (Stylus a verificat Siętutaj atașat la tableta Nvidia Shield), dar de la sărăcia Możnateż scrie pe ecran cu degetul. Aplicația transformă taxa scrisă în text pentru aproape orice câmp de introducere, făcând TOALBO în modul automat, unde este recunoscut semnul după semnal sau manual, unde analiza este supusă întregii operațiuni introduse a operațiunii.

Precizia recunoașterii revistei este destul de mare. Aplicația nu a fost numai cu o revistă tipărită stilizată, dar italice manuală. Ele sunt recunoscute pe scară largă de umplautia poloneză bogată și germană, precum și pășunatul rus. Programul chinez sau japonez se va dovedi a fi un mare specimen, deoarece permite să se introducă caractere Hanzi (Kanji) într-un remunusable, accident vascular cerebral degetul sau stiloul. Un accent frumos este de a obține o față zâmbitoare, după zgârieturi transformate de unul în emoticoanele corespunzătoare.

Dacă nu suntem mulțumiți de rezultatele recunoașterii locale (atacul nu poate fi foarte frumos pentru mulți oameni), puteți încerca să recunoașteți online. Apoi vor fi trimiși la Google, datorită căruia software-ul va învăța scrisoarea noastră de Izapawni în transcrierea mai precisă a viitorului. Desigur, este exclusă cu bun gust, utilizatorul trebuie să aibă o astfel de acțiune, potențial îndreptată spre confidențialitate, își exprimă consimțământul.

Bineînțeles, aceasta nu este singura modalitate de a note scrise de mână wandroid. O soluție bună este utilizarea cererii onenote în acest scop sau populare Evernote, de la o recunoaștere recent de mână. Soluția de introducere a tastaturii de sistem este mai universală, funcționează cu fiecare aplicație și pare a fi mai exactă decât cea. Puteți descărca scrisul de mână Google de la baza noastră de aplicații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu