Principal » Internet » Nu atât de plat1.1

Nu atât de plat1.1

Internet : Nu atât de plat1.1

Nu este atât de apartament să fie un platformer bun și intenționat, cu substrat mai mare logic, dar și cu un anumit amestec de elemente arcade.

Vom ghida aici un anumit jelly pătrat că lumea exterioară interesantă decide să pornească într-o telecomandă, plină de pericole. Sarcina noastră principală este fericită să o aduc la ieșirea de la toată lumea, chiar și la aspectul cel mai dial.

Cazul ar fi mult mai simplu dacă nu ar fi fost pentru faptul că lumea pătratului nostru începe să se transforme treptat într-un univers tridimensional, în care, din păcate, foarte ușor de a obține o cale. Asta e doar de la platformerul drept 2d, facem un puzzle destul de îngrijorat și multilateral.

Eroul de pe calea sa întâlnește o serie de obstacole, blocuri și ambuscade, care ar trebui să fie ignorate inteligent prin curbarea corespunzătoare a spațiului în care este exact. Datorită acestor mișcări, suntem capabili să transformăm orice prăbușire sau dificultăți în segmente care să permită obținerea unor adâncituri inaccesibile ale consiliului.

Ca joc, următoarele provocări devin mai complicate și de la aspectul la sistem există tot mai multe misiuni pe termen scurt. Adesea, în special în a doua parte a jocului, adunarea tuturor elementelor care permite deschiderea portalului va necesita un jucător de mare strălucire și o reflecție considerabilă.

Proiectul se caracterizează printr-o impresie pozitivă din punct de vedere al costurilor, dar și de o impresie pozitivă a unui cadru grafic și datorită expertizei elementelor logice cu arcade, titlul ar trebui să vă dea gustul multor simpatizori ai platformelor logice.

Recomandat
Lasă Un Comentariu