Principal » Internet » Norton Security Deluxe7.3

Norton Security Deluxe7.3

Internet : Norton Security Deluxe7.3

Norton Security este un program de protecție pentru diverse dispozitive, inclusiv MACS și dispozitive mobile. Serviciul este disponibil într-un abonament și oferă protecție atât împotriva amenințărilor clasice, cât și a protecției vieții private.

Norton Security oferă protecție împotriva calculatoarelor împotriva virușilor, a dosarelor periculoase cu amenințări pe Internet și pagini periculoase. Când utilizați rețeaua, el va avertiza împotriva fraudei financiare și a încercărilor de a exorta date. Baza de date Definition este actualizată în timp real dacă computerul este conectat la Internet.

Programul a fost echipat cu un scaner de fișiere care poate funcționa în conformitate cu programul, în timpul inactiv sau la cerere. În plus, găsim aici un firewall care vă permite să filtrați conexiuni periculoase, extensiile de siguranță pentru browsere, securând fișiere selectate și jurnal

Un avantaj suplimentar al pachetului Norton Security Deluxe este protejarea identităților utilizatorului, precum și a cărților de adrese și schimbate cu alte mesaje.

Versiunea de încercare a programului funcționează timp de 30 de zile. Pentru ao rula, trebuie să configurați un cont pe Symantec.

Recomandat
Lasă Un Comentariu