Principal » Internet » Nokia combină forțele din Xiaomi! Ce va rezulta?

Nokia combină forțele din Xiaomi! Ce va rezulta?

Internet : Nokia combină forțele din Xiaomi! Ce va rezulta?

Cu mulți ani în urmă, Nokia a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai mari și mai importanți producători de telefoane mobile de pe piață. Astăzi, după o dimensiune veche, nu există urmă, în timp ce încercările modeste și timide de a reveni pe piață nu sunt întotdeauna de succes. Poate un contract cu altul, mare și mare producător înfloritor va ajuta?

Este adevărat că în oferta Nokia există câteva modele interesante pentru o clipă, dar este dificil să se aștepte să aducă un producător finlandez de succes și să stea la summit. Autoritatea producătorului final trebuie să-și răcească entuziasmul și să reducă ambițiile. Poate că în curând influența pe piața chineză va fi mărită și asta se datorează acordului cu Giant Xiaomi. Ce va constitui acest sistem?

 

Ei bine, Xiaomi va primi licențe pentru brevete și achiziționează, de asemenea, echipamente de telecomunicații din Nokia. După cum știm, aceste brevete pentru toți acești ani au fost colectați destul de mult. Combinația de forțe pentru a oferi beneficii pentru o companie finlandeză, care dorește să intre în soluțiile Chinei. Mai mult, Nokia a semnat, de asemenea, un contract de creare a unei societăți mixte din China Huaxin Post și Centrul de Dezvoltare al Economiei de Telecomunicații. Finns a făcut, de asemenea, echipamentul lor care vor fi folosite în Shanghai pentru a crea un oraș inteligent.

Sperăm că influența acestor întreprinderi va face ca Nokia să aibă mai multe fonduri pentru crearea de tehnologii noi, desigur, smartphone-uri și alte hardware mobil. Cine știe, poate vom vedea un laptop de la Nokia?

Recomandat
Lasă Un Comentariu