Principal » Internet » Nokia va face un Smartwatch, sfârșitul mărcii de la dreapta

Nokia va face un Smartwatch, sfârșitul mărcii de la dreapta

Internet : Nokia va face un Smartwatch, sfârșitul mărcii de la dreapta

Nokia are intenția de a obține părți ale pieței de poșetă, inclusiv ceasuri inteligente. În acest scop, a preluat un producător francez binecunoscut, iar acum ea a decis să doarmă numele acestui brand, adică toate produsele Nokia logo. Această mișcare arată că planurile de câștig sunt, dar numai sub marca dvs.

Logo-ul de cutii este asociat în primul rând cu dispozitive care vă permit să aveți grijă de sănătate datorită monitorizării organismului. Oferta include ceasuri care pot număra pașii, capurile de cap de măsurare a pulsului sau a scalelor de conectare cu telefonul smartphone. Produsele nu pot refuza designul elegant și o abordare interesantă a dispozitivelor inteligente. Chiar dacă ceasurile din linia Activité combină monitorizarea activității fizice cu mecanismul de cuarț elvețian, oferind în același timp aproximativ 8 luni de muncă și nu 1-2 zile de lucru la o sarcină, ca în cazul multor smartwatch moderne.

Acum, logo-ul Withings va dispărea de la toate dispozitivele și va fi înlocuit de logo-ul Nokia. Tranziția la un nou logo sunt asociat cu alte modificări importante. Nokia intenționează să retragă mai multe produse, să introducă mai multe noi, precum și să actualizeze celelalte dispozitive din oferta actuală. Monitorul Aura, lansat în 2014 și non-popularitatea va dispărea. Este posibil ca accentul să fie pus pe integrarea funcțiilor de monitorizare a somnului în Smartzegarkes.

Modificările vor include, de asemenea, aplicația Mobile Nokia Health Mate, care va fi extinsă cu noi caracteristici și suport pentru produsele noi. Unele ceasuri sunt, la rândul lor, să primească patch-uri de construcție care vor elimina neajunsurile găsite. Modelele selectate au avut o problemă cu apă și discul de protecție rapidă cu aburi. Nokia asigură că toate produsele vor respecta standarde de înaltă calitate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu