Principal » Gaming » Nici un cer al omului - o victimă a popularității sale

Nici un cer al omului - o victimă a popularității sale

Gaming  : Nici un cer al omului - o victimă a popularității sale

Indiferent dacă un joc bun poate fi echivalat cu Pământul cu ratinguri slabe și opiniile jucătorilor? Acest lucru se întâmplă destul de rar, dar au loc astfel de situații. În mod similar cu cerul nimănui - jocul va merge probabil la istorie ca unul dintre cei mai apreciați de jucători. Pe bună dreptate? Și așa și nu - răspunsul nu poate fi lipsit de ambiguitate.

Așteptarea legată de joc au fost imense. În multe cazuri, creatorii au promis o revoluție în lumea jocurilor. O lume uriașă pentru a descoperi, libertatea de acțiune, grafică frumoasă etc. Poate că aceste promisiuni au făcut o viziune virtuală Idyll în șefii de jucători nerăbdători - Jocuri ideale, fără dezavantaje și probleme. În urmă cu mai puțin de două săptămâni, în ziua premierei viselor, au intrat în coliziune cu realitatea și această întâlnire, din păcate, nu apartinea delicat.

Teoretic Nimeni om Este un joc bun și are probleme ca aproape oricare alta, dar

..

Acest joc trebuia să fie perfect și minunat, și acest lucru nu este. Au fost o mulțime de probleme asociate cu stabilitatea, unele soluții menționate de creatorii menționați nu au fost aplicate, iar impresia generală trece cu promisiuni. Ei bine - promisiuni. În cazul în care a fost construit înainte de premiera de Hype, el nu a fost ca un idealizat, evaluarea generală a jocului ar fi cu siguranță mai mare. Fasole! Unele producții, teoretic, mai rău au avut o recepție mai bună decât nici un om „s cer. Și toate aceste promisiuni nefericite.

Pentru a confirma toate cuvintele, merită să citam fapte, iar una dintre ele este o scădere record a popularității jocului. Imediat după debutul pieței conform datelor SteamdB de pe platforma PC, au fost înregistrate peste 212 de mii de jucători activi. Imaginați-vă că în doar două săptămâni acest număr a scăzut la mai puțin de 18.000. Această scădere drastică. Mai mult, cei mai mulți jucători nemulțumiți necesită o rambursare. Ca și cum nu ar fi fost suficientă, creatorii nu se ocupă de situație și să dea impresia că nu se întâmplă nimic.

Desigur, există mai multe modificări și actualizări, care la unele probleme de măsură, de reparații, dar și aditivi ulterioare, gadget-uri pentru jocul va fi plătit. Având în vedere faptul că cei mai mulți utilizatori doresc să se întoarcă bani pentru joc, plata cererii pentru aditivii ulterioare pare destul de ciudat. Și astfel, teoretic, un joc bun a căzut victimă marketing agresiv, promisiuni fără a acoperi și lipsa de jucători înțelegere. Milă. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu