Principal » Internet » Nike + Clubul de formare5.2.0

Nike + Clubul de formare5.2.0

Internet : Nike + Clubul de formare5.2.0

Nike + Training Club este o aplicație pregătită de compania Nike Sports. Vom găsi seturi de exerciții fizice, precum și planuri de instruire adaptate la nivelul de avansare și de capacități de timp.

Programul oferă foarte interesant, merită atenție la seturile de exerciții. Ele pot fi folosite pentru a întări corpul, îmbunătățesc flexibilitatea musculară etc. Fiecare dintre exerciții este explicată într-un mod simplu, folosind o animație scurtă de înaltă calitate. Clasele sunt pregătite de sportivi profesioniști și formatori care au cooperat cu Nike, ceea ce garantează că antrenamentele sunt sigure pentru sănătate și pot aduce efectul așteptat.

Al doilea avantaj al aplicației este capacitatea de a crea un plan de formare finit. Aplicația va solicita disponibilitatea echipamentelor de instruire, despre numărul de ore de sacrificiu pentru antrenament, tipul de clase (consolidarea corporală, construcția musculară, cardio etc.), apoi creați un plan gata. Puteți să-l utilizați atât online, cât și offline, după salvarea acestuia pe dispozitiv. În plus, în aplicație putem salva activitatea sportivă în afara planului de instruire, iar programul se va adapta la acest program de exerciții programate, astfel încât să nu existe timp să se regenereze corpul.

Aplicația este destinată titularilor de cont în Nike Internet Services. Le puteți seta pe telefonul dvs. smartphone utilizând adresa dvs. de e-mail sau contul Facebook.

Recomandat
Lasă Un Comentariu