Principal » Internet » Alternative necunoscute pentru Dropbox: CZ. 1

Alternative necunoscute pentru Dropbox: CZ. 1

Internet : Alternative necunoscute pentru Dropbox: CZ. 1

Am putea uita de dischetele, CD-urile și DVD-urile trec, de asemenea, lent în lamus, iar pe amintirile USB deja agățate de un supraviețuitor. Deci, cum să stocați și să transferați date? Folosind discuri virtuale în nor. În prezent, cea mai populară soluție este Dropbox, dar găsim alte alternative la fel de interesante. Un ciclu scurt va începe de la Aerofs.
Aerofs (// www.Aerofs.COM /) Acest lucru este teoretic (explicație într-un moment) un program gratuit și mai specific pentru a sincroniza și a trimite fișiere între computere. Aceasta este o alternativă excelentă la Dropbox, deși dacă vrem să o folosim complet liber, trebuie să ținem cont de faptul că există anumite restricții. Este vorba despre limita calculatoarelor sincronizate. Ei bine, utilizatorul poate sincroniza datele între două computere. Dacă doriți să transferați fișiere între computerele NP. Într-o companie sau între mai mulți prieteni, trebuie să fim interesați să cumpărăm o versiune completă a serviciului.


Cu toate acestea, dacă avem două calculatoare la domiciliu, sau vrem să sincronizeze cu datele unui prieten sau membru al familiei, Aerofs Va fi o alternativă ideală. Mai mult, serviciul este simplu de utilizat și chiar utilizatorii începători fără o experiență mai mare și cunoștințele IT vor gestiona toate opțiunile. Dezavantajul poate fi lipsa limbajului polonez, ci doar un moment de instruire și acces la dicționar pentru a afla toate acțiunile. Pentru a începe să utilizați serviciul, pur și simplu creați un dosar în care vom păstra datele pentru a sincroniza și apoi selectați un computer care va avea acces complet la acest director.
O curiozitate este faptul că Aerofs nu folosește propriul server. Ce înseamnă? Ei bine, fișierele sunt întotdeauna disponibile pe un disc pe computer - în timpul sincronizării sunt trimise direct de pe un computer la un computer. Dacă cineva a folosit până acum, Dropbox, în Aerofs Simt "ca la domiciliu ". Chiar și aspectul pictogramei folderului este similar. Minusuri? Paradoxal, dezavantajul poate fi "Jumping " nori și stocarea fișierelor numai pe disc. Care este problema? Ei bine, avem acces doar la fișierele de la dispozitivul înregistrat în serviciu. Deci, nu avem opțiunea de a folosi fișiere de oriunde și un dispozitiv înregistrat în serviciu, care, la rândul său, ne oferă Dropbox.

Recomandat
Lasă Un Comentariu