Principal » Internet » Glumă nevinovată, provocând sute de conturi blocate. Departamentul de susținere Twitter va respecta

Glumă nevinovată, provocând sute de conturi blocate. Departamentul de susținere Twitter va respecta

Internet : Glumă nevinovată, provocând sute de conturi blocate. Departamentul de susținere Twitter va respecta

Nu este ușor să navigați pe Internet cu persoane ușoare. Următorii utilizatori Twitter sunt doar convingători, căderi în mod regulat victime ale unui spirit nu foarte sofisticat.

De la cel puțin două săptămâni după Twitter, teoria circulă că trebuie doar să schimbi anul nașterii în 2007 pentru a debloca motive grafice suplimentare. Aceasta este, evident, o minciună. Cu toate acestea, mulți utilizatori de Internet doresc să verifice pretinse motive cu toate costurile.

WIC constă în faptul că reglementările comunitare nu permit oamenilor sub vârsta de 13 ani. Prin urmare, atunci când numai data nașterii va fi schimbată, sistemul automat impune o blocare în cont.

Avertizare oficială

Twitter Deși vă permite să vă deblocați contul prin contactarea departamentului de asistență, dar este asociat cu o operațiune suplimentară pentru service, care nu poate fi întotdeauna executată imediat. Probabil, a fost decisă cu privire la avertismentele oficiale ale jokerilor.

* - Am observat o glumă care încearcă să promoveze oamenii să schimbe data nașterii până în 2007 pentru a debloca noi scheme de culori. Vă rugăm să nu faceți asta. Veți fi blocați / blocați mai puțin de 13 ani - citim într-o notă semnată de departamentul de asistență Twitter.* Ce surprinzător, problema nu pare marginal deloc. Într-o oră după publicarea alertei, cel puțin câteva duzini răniți în fir.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu