Principal » Internet » Familie nevinovată pe un punct de vedere al poliției din Marea Britanie. O sursă de problemă pentru Wi-Fi în router

Familie nevinovată pe un punct de vedere al poliției din Marea Britanie. O sursă de problemă pentru Wi-Fi în router

Internet : Familie nevinovată pe un punct de vedere al poliției din Marea Britanie. O sursă de problemă pentru Wi-Fi în router

Parola standard Wi-Fi și panoul de administrare din router pot fi o sursă de multă neplăcere, deoarece una dintre familiile din Marea Britanie a aflat recent. Poliția a luat calculatoarele și telefoanele lor de a analiza, deoarece cu adresa IP, cineva a publicat fotografii necorespunzătoare de pe net.

Serviciul BBC avertizează utilizatorii de Internet că, dacă nu au avut grijă să schimbe parolele în routerele lor, în practică într-o zi, poliția le poate lua la ei și din cauza căreia nimeni nu se va aștepta. Acesta a fost cazul, în cazul descris familiei ale căror calculatoare și smartphone-uri au fost oprite de poliție pentru a căuta hard disk-uri, pentru că mai devreme de la adresa IP a fost publicat pe o rețea de minori fotografii folosite.

Deoarece familia nu a avut cu acest caz nimic, ancheta actuală a condus să creadă că problema ar putea fi un router Wi-Fi sau, mai degrabă, lipsa de interes în securitatea sa. Familia a recunoscut că schimbarea parolei la Wi-Fi sau panoul administrativ nu a gândit deloc, nici nimeni nu a sugerat acest lucru.

Acest fapt a folosit probabil un cibernetic, care se înregistrează la temele lor pentru ao folosi pentru a continua comunicarea cu lumea. În acest fel, ar fi putut fi capabil să folosească altfel să-și trimită propriile date și, prin urmare, să "masching " de afacerea lui prin adresa IP atribuită unei locații diferite.

În acest caz, problema ar putea fi un router livrat hHG2500 Huawei de operatorul Vodafone, care are o protecție slabă din fabrică, în plus, aceeași pentru toate modelele din această serie. Utilizator, fără a decide să schimbe parolele implicite, el sa expus la atacuri și a facilitat efracția ciberneticilor, deși, desigur, probabil că nu era conștient de ea. În practică, este în lipsa unor informații adecvate cu privire la esența parolei schimba sursa problemei.

Vrei să cumperi un router? Există întârzieri în livrarea de către bărbieri

În exemplul descris, puteți vedea cât de important este să aveți grijă să schimbați parolele implicite - ceea ce merită să ne amintim nu numai pentru routere. Oamenii nevinovați pot avea o mulțime de probleme prin non-focalizare, ca și în cazul fraudei financiare, atunci când trebuie să explicați că împrumutul pentru numele a luat un trișor, nu proprietarul datelor cu caracter personal enumerate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Accesorii

Recomandat
Lasă Un Comentariu