Principal » Internet » Compilație neoficială 10558: o mulțime de știri și amendamente ulterioare

Compilație neoficială 10558: o mulțime de știri și amendamente ulterioare

Internet : Compilație neoficială 10558: o mulțime de știri și amendamente ulterioare

Microsoft lucrează încă la îmbunătățirea Windows 10, nu este surprinzător, prin urmare, un mare interes în acest subiect. Internetul a scurs compilația neoficială 10558, care a decis să arunce o privire din cauza numeroaselor schimbări. Acestea sunt foarte interesante și arată că în fiecare săptămână prezintă sistemul se îmbunătățește.

Informațiile de scurgere au fost raportate aproape în mod tradițional. Observăm că aceasta nu este o ediție oficială, nimeni nu este capabil să garanteze că utilizarea sa este sigură - de aceea nu oferim niciun fel de linkuri folosite pentru a descărca imagini de disc cu această compilație. În schimb, trebuie să recunoaștem în mod clar că de mult timp nu am văzut multe inovații semnificative într-o singură ediție. Unele dintre ele sunt schimbările așteptate pentru o lungă perioadă de timp, în timp ce alții prezintă șlefuirea complet neașteptată a componentelor individuale ale sistemului.

[1/2

Cea mai importantă noutate este integrarea în sistemul de aplicații de mesagerie și client simplu Skype. Acest prim program a fost găsit în ediția finală, Microsoft nu a reușit să premieze cu el. Aplicația este universală și ca și alte astfel de creații, foarte ușor de utilizat. De la acest nivel, putem trimite mesaje atât la conturile Skype, cât și la Microsoft. În stânga o listă de conversații și căutare, în timp ce dreapta este fereastra de mesaje în care putem alege emoticoane și dezactivați orice conversație. Butoanele disponibile în aplicație vă permit să efectuați un apel vocal sau video - apoi porniți automat Skype Video, o altă aplicație nouă. Acesta este un client foarte simplu, deși găsim în el, de exemplu. Motorul de căutare din directorul de utilizatori globali din această rețea.

Când decidem să rulăm browserul de margine, vom vedea că a fost actualizată. După cum a anunțat anterior și codul utilizat în prezent, Edge a sărit pe bilet 22 și vă permite să utilizați cardurile de previzualizare. Doar du-te pe un mouse pentru a vedea o miniatură mică. Nu veți găsi aici, în timp ce se așteaptă de la setările de sincronizare, nu a schimbat compatibilitatea cu HTML5, până acum concentrat pe interfață. Noul panou de control, găsiți setarea relevantă: noile aplicații disponibile în sistemul de magazine integrat pot fi instalate în final pe medii externe, cum ar fi carduri SD și unități portabile. Cu siguranță va fi fericit să dețină comprimate care au un loc limitat la date și care au așteptat mult timp introducerea acestei funcții.

[1/2

În plus, Microsoft a introdus unele modificări legate de apariția sistemului. O parte din pictogramele panoului de control a fost actualizată, vom vedea, de asemenea, o nouă pictogramă legată de eliminarea sigură a dispozitivelor USB pe bara de notificare. Se face în același mod, cum ar fi. Volumul și gestionarea rețelelor, astfel încât toate au devenit puțin mai coerente. Microsoft trebuie să schimbe în continuare pictograma Bluetooth, aceasta se evidențiază și se evidențiază de restul. Până acum nu se știe nimic despre posibilele eliberări ale compilării pentru cei 10558 de persoane care participă la Programul Insider.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu