Principal » Internet » Vom plăti mai curând. Prețurile electronice vor crește,

Vom plăti mai curând. Prețurile electronice vor crește,

Internet : Vom plăti mai curând. Prețurile electronice vor crește,

Dziennik "Rzeczpospolita " spune că în toamna acestui an. Ne putem aștepta la o creștere a prețurilor electronice. Motivul pentru această stare de lucruri este m.în. Deficiențe de oțel și panouri de cristal lichid.

O cerere mare de electronică este clar vizibilă în timpul pandemiei - în condițiile de izolare mărește interesul pentru echipamentul necesar pentru muncă și învățare, dar și aparate de uz casnic.

"Rzeczpospolita " subliniază că polii dau anual electronică peste 30 miliarde PLN. Așa cum am citit, în toamnă, ne putem aștepta la o creștere a prețurilor echipamentelor, iar saltul lor va fi cel mai mare, sunt produse mai ieftine.

Potrivit revistei companiei, acestea se așteaptă la anunțuri la 10-12%., Dar uneori pot fi mult mai mari. În calitate de "Rzeczpospolita ", unul dintre factori este o creștere a prețurilor la oțel și a altor componente.

Bitcoin continuă sus. Predicțiile experților pot verifica

"În cazul costurilor de transport, ca una dintre companii, acum un an pentru a aduce un container în Europa, a trebuit să plătiți mai puțin de 2 mii. gaură., Astăzi, ofertele încep de la 7-8 mii. gaură."- Citiți în Jurnal. Creșterea prețurilor rezultă, de asemenea, din deficiențe.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> HealelectronicComputeragd

Recomandat
Lasă Un Comentariu