Principal » Internet » Nu toate smartphone-urile Windows 10 vor primi actualizarea creatorilor

Nu toate smartphone-urile Windows 10 vor primi actualizarea creatorilor

Internet : Nu toate smartphone-urile Windows 10 vor primi actualizarea creatorilor

Polonia este o țară unică în ceea ce privește interesul în sistemul mobil al Microsoft. Când acțiunile sale de piață în multe țări sunt literalmente aproape zero, cu noi încă se bucură de un număr mare de utilizatori care se uită mai degrabă în mod reticent la Android. La 25 aprilie, vor primi o altă actualizare ridicată a sistemului de operare.

Sau mai degrabă unele dintre ele. Având un smartphone cu Windows 10 cu o actualizare universară de actualizare instalată nu garantează că actualizarea creatorilor merge, de asemenea, la dispozitiv. Acest lucru depinde de astfel de factori, cum ar fi parametrii hardware, fără controlori sau sprijin oferite de producător însuși. Aceasta este, desigur, o procedură standard care a avut loc înainte.

ZDNet, referindu-se la sursele proprii, a publicat o listă de dispozitive care vor primi cu siguranță creatorii actualizați. Acestea sunt: ​​Lumia 550, Lumia 640 / 640xl, Lumia 650, Lumia 950/950 XL, Alcatel Idol 4S, Alcatel OneTouch Fierce XL, HP Elite X3, Lenovo Softbank 503LV, MCJ Madosma Q601, Trinity Numans NEO și VAIO VPB051.

Cu toate acestea, nu există nici o certitudine dacă lista este completă. Actualizarea creatorilor ca parte a participării la Windows Insider poate fi, de asemenea, instalată pe alte smartphone-uri. Acest lucru nu înseamnă totuși că atunci când actualizarea merge la o versiune stabilă, ei vor putea să-l descărca pe aceleași modele care nu participă la teste.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu