Principal » Internet » Fără ferestre 7 și nu 10, dar Linux. Słd Coreea reduce costurile infrastructurii IT

Fără ferestre 7 și nu 10, dar Linux. Słd Coreea reduce costurile infrastructurii IT

Internet : Fără ferestre 7 și nu 10, dar Linux. Słd Coreea reduce costurile infrastructurii IT

Coreea de Sud lucrează la reducerea costurilor administrative, iar punctul principal al acestui proiect este migrarea de la sistemul Windows la Linux, raportează Foss Linux. În acest fel, Seoul ar trata 3,3 milioane de computere.

Potrivit rapoartelor, Coreea de Sud este una dintre numeroasele țări care suferă de completarea suportului Windows. Autoritățile locale, spre deosebire de germani, nu doresc să plătească o perioadă de sprijin prelungită de trei ani. De asemenea, ei nu doresc să investească în cele din urmă, ceea ce mai devreme sau mai târziu vor împărți soarta predecesorului.

Prin urmare, doresc să cheltuiască 780 de miliarde de mons (OK. 655 milioane.) pentru procesul național de transferare a infrastructurii la soluții deschise.

Interesant, anumite măsuri pe această temă au fost deja luate

Din 2019. Stațiunea națională de apărare și poliția utilizează sistemul Harmonica OS 3.0, Fork Ubuntu 18.04 Lts. Oficiul poștal se află în faza de migrație pe Tmaxos, sistemul de operare original, care în intenția seamănă cu un sistem de operare ușor cromat. Este construit în jurul norului și browserului bazat pe crom - Togate.

Seoul este tot timpul de lucru pe desktop ca serviciu (DAAS), care are ca scop reducerea numărului de computere din birouri prin împărtășirea echivalentului lor în nor.

Calculele prezentate de autorități presupun că punerea în aplicare a implementării DAAS va reduce costurile cu 72%. În amploarea întregului stat. Testele de serviciu sunt programate pentru luna octombrie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu