Principal » Internet » Nu numai Mi Mix 2: Xiaomi îmi dezvăluie notebook 3 și un laptop Me Notebook Pro

Nu numai Mi Mix 2: Xiaomi îmi dezvăluie notebook 3 și un laptop Me Notebook Pro

Internet : Nu numai Mi Mix 2: Xiaomi îmi dezvăluie notebook 3 și un laptop Me Notebook Pro

Prezentarea de astăzi a noilor produse Xiaomi nu numai că m-au limitat să amestec 2, pe care am menționat-o mai devreme. Conferința a fost, de asemenea, un moment de mare pentru a arăta alte produse: Mi Nota 3 smartphone cu două lentile camera principală și un laptop Me notebook Pro, având o alternativă (fără îndoială, cel puțin în termeni de design) pentru Apple MacBook Pro.

Xiaomi mi nota 3

Nota 3 a fost echipată cu un ecran diagonal de 5,5 inch și un raport clasic 16: 9. Procesorul de dispozitiv este Snapdragon 660, memoria de operare este de 6 GB. Interesant poate părea în primul rând: pe partea din spate a aparatului, vom găsi două lentile, și ca urmare a unei 2 ori zoom optic, în timp ce camera a sosit cu 16 de rezoluție megapixeli cu înfrumusețarea moduri în software-ul și deblocarea telefonului prin fata recunoaştere.

[1/2

Utilizarea a două camere în spate este, în general, asociată automat cu mixul mi6 și semnificativ Xiaomi se referă la faptul că ambele soluții sunt similare: moarele au 12 megapixeli, există o stabilizare optică cu 4 axe, există și algoritmi care îmbunătățesc calitatea , inclusiv efectul de bokeh.

Prin urmare, se poate presupune că aparatul foto este identic cu MI6, deși în materiale publicitare, aceste informații nu apar direct. Se pare că nota 3 este, în general, ca Mi6 cu un ecran de 5,5 inch, dar având în vedere procesorul folosit, vă puteți gândi la validitatea sa.

Cu premiera, sunt cunoscute preturile de pe piata externa. Nota 3 va fi disponibilă în două versiuni ale capacității discului: 64 și 128 GB. Culoarea albastră a carcasei a fost rezervată numai pentru a doua. Pentru cele mai ieftine nota 3 va veni să plătească 2.500 de yuani (OK. 1350 zł după conversia directă) și cca. 2900 de yuani (1570 zł) pentru versiunea neagră 6/128 GB sau mai puțin de 3.000 de yuani (1630 zł) pentru editarea albastru.

Xiaomi mi notebook pro

Alături de smartphone-urile, laptopul lui Mi Notebook Pro, designer, începând cu claritate să cucerească clienții încercând să cumpere un MacBook, pentru care MacOS nu este un factor decisiv. Xiaomi a echipat computerul în procesoare Intel 8. Grafică Generation GeForce MX150, SSD PCI-E cu posibilitatea unei extensii suplimentare și a memoriei DDR4 dual-canal. Ecranul are 15,6 inci și acoperit cu Gorila Corning Gorilla 3.

Sistemul va fi Windows 10 care acceptă funcția Windows Hello. Veți fi, de asemenea, integrați în trackpad, cititorul de amprente digitale, taxa rapidă capabilă de complementare a capacității bateriei de jumătate de 60Wh în 35 de minute, Infinity și Harman suportă Dolby Atmos. Printre conectori, inclusiv cititor de carduri de memorie și USB-C.

Xiaomi nu acoperă stabilirea unui echipament Apple, care expresie oferă comparații privind grafica publicitară. Tastatura PRO Notebook-ul este iluminată și trebuie dezvoltată mai bine decât aceasta în MacBook. Extrem de eficient trebuie, de asemenea, să fie răcirea simetrică - elementul despre care Apple îi place să menționeze premiera noilor lor computere.

[1/2

Xiaomi Mi Notebook Pro va fi disponibil în trei variante. Cei mai slabi membri, echipat cu I5 și 8 GB memorie RAM procesor a fost diagnosticat cu mai puțin de 5.600 de yuani, care, după conversia directă dă cantitatea de OK. 3040 PLN. Un alt model este echipat cu procesor i7 și aceeași memorie, iar costul este mai mic de 6400 de yuani (ca. PLN 3460). Cel mai puternic laptop are memorie de 16 GB și va costa mai puțin de 7.000 de yuani (OK. 3800 PLN).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu