Principal » Internet » Nu ne-am înșelat: asistent Google va merge în Polonia, dar sau haina?

Nu ne-am înșelat: asistent Google va merge în Polonia, dar sau haina?

Internet : Nu ne-am înșelat: asistent Google va merge în Polonia, dar sau haina?

Săptămâna trecută, am raportat că în cadrul conferinței de știri Google digitale O disponibilitate atletică a Google Assistant a fost anunțată în Polonia. Un diapozitiv a fost suficient pentru multe servicii și blog-uri pentru a spune că serviciul va fi disponibil pe râul Vistula în limba polonă, cu toate că Google nu a furniza detalii, iar glisiera nu a dat nici o baze. Acum, cu ocazia MWC de plecare, avem deja o comunicare oficială Google în această privință, ceea ce sugerează că îndoielile noastre au avut dreptate. Și acest lucru poate reduce drastic interesul față de conversațiile cu asistentul.

Să ne întoarcem la conferința Google News Digital - apoi pe harta de noi țări în care Google Assistant este disponibil în acest an, Polonia a apărut. Cu toate acestea, diapozitivul a fost intitulat mai multe locații în 2018, care nu a evidențiat versiuni noi de limbă, ca și în cazul locurilor în care apare serviciul oficial. În plus, limbile noi erau separat pe același diapozitiv, care încă o dată respinge asistentul în poloneză. Acum avem comunicarea oficială Google pe acest subiect - se anunță disponibilitatea globală a asistentului și informează că, până la sfârșitul anului acesta va fi disponibil în peste 30 de limbi. Printre acestea trebuie să fie daneză, olandeză, hindi, indoneziană, norvegiană sau suedeză. Nu există nici o întrebare despre poloneză încă până acum.

Așa cum am scris deja o săptămână în urmă, extinderea globală a promisiunilor Google Assistant pentru a fi o repetare a istoriei lui NetFliks - atunci disponibilitatea lui la nivel mondial a fost anunțată de la o zi la alta. Cu toate acestea, acest lucru nu a însemnat sau tradus în limbi noi sau adaptate la condițiile locale, chiar și sub forma unor posibilități de plată a serviciului în moneda nativă. Premiera după prima explozie a entuziasmului a început să trezească dezgust - Taxele de limbă engleză Netflix trebuiau să fie tradusă, catalogul strălucește gol, nu exista traducere de filme și serii. Pentru premiera sub forma unei fotografii de restricții datorate regiunii și a limbii lui Netflix, el a colectat șiruri severe și indică multe că va fi ca Google.

Aceasta este încă o presupunere destul de optimistă - vorbim despre o situație în care disponibilitatea unui asistent în Polonia va prelua utilizator mediu. Cu toate acestea, este greu să conta pe ea - nu știu pe nimeni care să folosească Siri sau orice speaker fericit Amazon Echo. În ambele cazuri, însă există restricții mari - iPhone 'Y și Maki nu sunt deosebit de populare în Polonia, iar vorbitorii Amazonului trebuie adusi dintr-un magazin german, iar recent locația lor poate fi setată la adresa din Polonia. În cazul asistentului Google, accesibilitatea va fi mai mare proporțional cu popularitatea smartphone-urilor Android. Cu toate acestea, pentru utilizatorii medici inutili ai interfeței de vorbire pe care asistenții o oferă, este o curiozitate destul de exotică decât o modalitate convenabilă de a utiliza serviciul și aplicațiile. Dacă asistentul Google se va schimba? Vom vedea în acest an în acest an.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareInternetsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu