Principal » Internet » Nu există nici o scăpare din ochi Microsoft: compania se extinde telemetrie în Windows 7 și 8.1

Nu există nici o scăpare din ochi Microsoft: compania se extinde telemetrie în Windows 7 și 8.1

Internet : Nu există nici o scăpare din ochi Microsoft: compania se extinde telemetrie în Windows 7 și 8.1

Cel mai recent sistem Microsoft, care este Windows 10, nu face prea multe din confidențialitatea utilizatorului și nu are grijă de această problemă. Mulți oameni decid să rămână cu ediții mai vechi. După cum se dovedește, aceasta nu este o soluție. Datorită actualizărilor oferite de Windows Update, crește domeniul de aplicare al telemetriei în edițiile mai vechi.

Principala problemă în Windows 10 sunt setările implicite pentru acest sistem. Microsoft în expertul Personalizare vă încurajează să utilizați opțiunile standard. Selectarea acestei opțiuni înseamnă că vor exista cantități uriașe de informații despre serverele corporative pe subiectul nostru. Nu numai datele standard de telemetrie, dar și parolele utilizate în motorul de căutare, locație, au introdus fraze pentru a îmbunătăți sistemul de ortografie, informații despre rețelele wireless, din care folosim identitatea noastră unică a conținutului publicitar. Asta nu e tot, pentru că, în scopul de a îmbunătăți compania Cort cu o dorință colectează, de asemenea, informații despre aplicațiile instalate, precum și datele din calendarele noastre, liste de contacte și client de e-mail. Desigur, toate acestea pentru a îmbunătăți operațiunea și personalizarea mai bună a sistemului la nevoile noastre.

Multe dintre opțiunile spyware nedorite pot fi dezactivate prin programe precum DonotSpy10, și, de asemenea, blocând comunicarea cu Domenii Microsoft. Acest lucru, cu toate acestea, nu este suficient, deoarece analiza exacta indică modul de telemetrie că, chiar și după schimbarea setărilor, sistemul este încă în legătură cu ei „acasă “ și trimite informații pentru identificarea utilizatorului. Ce să faci în această situație? Se pare că este o soluție bună pentru a reveni la Windows 8.1 sau Windows 7. Din păcate, în acest caz, vom intra în contact cu un ochi vigilența corporației. După cum sa dovedit, unele dintre actualizările lansat recent prelungirea duratei de funcționare a telemetrie în aceste sisteme, și, prin urmare, acestea oferă Microsoft pentru informații suplimentare despre subiectul nostru. Pentru ce? Probabil că este vorba despre îmbunătățirea actualizărilor la Windows 10.

Cazul se referă la două pachete de actualizare concepute pentru Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 7 și Windows Server 2008 R2. Pachetul KB3075249 extinde modulul de telemetrie cu controlul contului de utilizator (UAC), care este utilizat pentru a prelua informații despre necesitatea de a spori puterile. Al doilea număr KB3080149 este folosit pentru a descărca informații suplimentare despre dispozitivele utilizate în prezent, și în conformitate cu Microsoft este de a oferi sisteme mai vechi beneficii de ultimul număr cunoscut. Ce? Acest lucru nu este cunoscut, deși sperăm că nu este vorba despre actualizarea automată a driverelor care au arătat deja că poate duce la un sistem de eșec. În orice caz, proprietarii de sisteme mai vechi decât Windows 10 trebuie să conta pe faptul că sistemul lor trimite informații suplimentare pentru corporații.

Desigur, nu este că telemetria a mers la aceste sisteme chiar acum. Fiecare include module pentru a colecta informații de diagnosticare și raportare de eroare, pentru a le repara în viitoarele actualizări. Mulți utilizatori nu realizează lucrurile care participă la program pentru a îmbunătăți calitatea serviciului pentru clienți. Pe paginile Microsoft vă puteți afla cum să dezactivați aceste setări, desigur, aceasta nu garantează că sistemul se va opri transferul într-o locație nativă. Avem doar o astfel de încredere după blocarea manuală a întregii mișcări care nu răspund la noi. Situația este gravă, dar unii oameni absolut explica underestimately faptul că nu au nimic de ascuns, oricum. Din păcate, un astfel de consimțământ social pentru a colecta despre noi un număr tot mai mare de informații nu duce la nimic bun.

Dacă puteți înțelege colectarea de informații din versiunea de testare - deoarece utilizatorii Insider nu au drepturi de vot - dar este dificil să acceptați lipsa unei liste de modificări de actualizare în Windows Update, precum și transferul de date implicit. Din fericire, unele regiuni reacționează deja: utilizatorii Torrents nu doresc să vadă Windows 10 pe tracker-urile lor, iar oficialii din Rusia sunt prezenți negativ pe sistem. Merită să luăm în considerare ieșirea pentru a acorda atenție sistemelor deschise, cum ar fi distribuțiile Linux diferite. În cazul lor, utilizatorul, nu o corporație decide ce se întâmplă pe computerul dvs.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu