Principal » Internet » Nu actualizați pokemon du-te dacă nu doriți să mergeți de-a lungul minorului

Nu actualizați pokemon du-te dacă nu doriți să mergeți de-a lungul minorului

Internet : Nu actualizați pokemon du-te dacă nu doriți să mergeți de-a lungul minorului

Ultima actualizare a jocurilor de Pokemon sa schimbat distractiv într-un amestec exploziv de erori. Jocul este o plimbare prin ministru.

Jocul a plătit din nou atenția a milioane de jucători după introducerea evenimentului Festivalul de Apă și strălucitor (strălucitor) Pokémony sau colorarea alternativă a creaturilor. Din păcate, împreună cu produsele noi, o actualizare pe care o întrerupe mai mult decât reparată. Jucătorii ajung la diverse dificultăți în istorie și deși puteți juca, este foarte dificil. Din diferite rapoarte de eroare, merită acordată atenție celor mai grave. De exemplu, în momente aleatorii, executarea acțiunilor standard durează mai mult timp decât de obicei, ceea ce face întâlniri dinamice cu Pokemon. Pokéstopy pare să se rotească fără sfârșit. Vizualizarea din apropiere în momente aleatorii dispare și nu puteți vedea informații. Aplicația se va încheia cu operațiunea cu derularea rapidă a vizualizării Arena. Indicatorul nivelului bateriei din brățară Pokémon Go Plus și sa despărțit.

Cele mai multe erori pot fi evitate dacă este nevoie de instrucțiunile de pe Pokémon Go Hub, pe care o recomandăm foarte mult. Se cunosc, de asemenea, bypasurile temporare.

Din fericire, puteți reveni cu ușurință la versiunea mai veche a aplicației și puteți continua să participați la evenimentul de apă și să prindeți magia. Această parte a jocului este independentă de versiunea aplicației. Cu toate acestea, vom pierde știri în interfață. O versiune mai veche a Pokemon Go pentru Android poate fi găsită în baza de date a programului nostru sub formă de APK, pe care le puteți descărca pe telefonul smartphone și vă puteți instala, fără magazin. Trebuie doar să activați o astfel de opțiune în setările de securitate Android.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu