Principal » Internet » Newsweek wpunk2.1

Newsweek wpunk2.1

Internet : Newsweek wpunk2.1

Newsweek ca o aplicație care oferă informații despre cele mai importante evenimente pentru o anumită zi în fiecare zi. Conținutul oferă personalului editorial al săptămânii Newsweek Weekly.

Programul oferă mesaje din astfel de zone tematice, ca "știri din țară și din lume," știri sportive ", " afaceri, bursă, economie, finanțe ", " stilul de viață "și " științifice știri ". Natura materialelor prezentate este foarte diferită: de la știri, prin comentarii și analize, pentru infografia și materialele de film. În fiecare zi, OK apare în aplicație. 10 materiale noi care sunt disponibile numai pe paginile sale. Putem citi texte chiar fără conexiune la internet. În plus, când citim totul, atunci vom folosi darul sau cardurile din calendar - vom găsi informații despre cele mai interesante evenimente din istorie care sa întâmplat în această zi. Găsim o carte din calendar în partea de jos a ecranului după ce am derulat tot conținutul.

Navigați între articole, mutați degetul din stânga în partea dreaptă a ecranului. În plus, în program putem ajusta dimensiunea fontului și alegem opțiunea de notificare despre noul conținut disponibil în aplicația Newsweek. Conținutul este, în general, scurt, dat într-un mod accesibil și prezentat cu fotografii de înaltă calitate. Acest lucru face ca aplicația să fie mare ca o scurtă informație pentru a citi la început în fiecare zi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu