Principal » Internet » Noua lumânare Mac - mirosul unui nou mac când nu există nici un popor nou

Noua lumânare Mac - mirosul unui nou mac când nu există nici un popor nou

Internet : Noua lumânare Mac - mirosul unui nou mac când nu există nici un popor nou

Uneori lucruri minunate și minunate sunt create pe granița marii mașini corporative și Czake. Fără nici cea mai mică îndoială îndoieli, noua lumânare Mac poate fi considerată ca aceasta - o lumânare, altele decât toate. O lumânare care îi face pe titularul ei să gândească altfel. Lumânare cu poppies proaspăt despachetate.

După cum se potrivește un produs artizanal, nu există nici un discurs aici pentru nicio automatizare a procesului de producție. Noua lumânare Mac este produsă manual de la cele mai înalte materiale de calitate. Bineînțeles, a fost aleasă astfel încât un interes imens al clienților mirosul unei vieți mai bune nu a afectat fauna - lumânarea este formată din 100% ceară de soia.

Problemele cheie sunt, evident, mirosul însuși. În Charleston, în Carolina de Sud, unde a fost produsă o lumânare, se pare că se pare că noul mac miroase de macină, piersic, busuioc, lavandă, mandarină și salvie. Acest miros poate, de asemenea, să se răspândească până la 55 de ore după aprindere.

Există o altă corespondență între noile lumânare Mac și produsele Apple. Pentru a aduce prospețime pentru noi mac-uri în viața ta, trebuie să plătiți 24 de dolari, sau de cursul de astăzi 91.99 zloți. Cele mai multe nu surprind ca produsul sa bucurat de mare interes, ceea ce a dus la magazinul de la TwelVesouth in timp ce stocul ultima. Ceilalți ar trebui să aleagă alte parfumuri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu