Principal » Internet » Neurovus sau Neurokicz? Aplicația Prisma ridică rețele sociale

Neurovus sau Neurokicz? Aplicația Prisma ridică rețele sociale

Internet : Neurovus sau Neurokicz? Aplicația Prisma ridică rețele sociale

Cele mai multe fotografii de smartphone-uri arata plictisitoare 2, confirmând doar ceea ce Picasso o dată fotografii spus: „Acum, cel puțin știm ce pictura nu este “.În același timp, cu toate acestea, Maestrul de pictură modernistă a susținut că fotografiile Wkażdym se află dorința de a fi pictor. Cu toate acestea, sete, cu toate acestea, doar câteva - și foarte bine, am evitat această față de realitate. Dar în curând puteți rezista

..

deoarece din cauza ușor de utilizat aplicație Prisma, un fotograf smartphone poate trece acum artistul-pictor.

Despre aplicația Prisma pe iOS. Scris de Więpnewnewiec - un set de filtre inteligente impuse permise să joace o varietate de stiluri de pictură.De ce inteligent? Dezvoltator creat de Moscova, programatierul folosește rețeaua neuronală și algoritmii de adâncime, precum și de exemplu. Google "acele adâncime.Efectul, totuși, este mult mai aproape de estetica umană, iar aplicațiile Łatwośćobsługi, comparabile cu Instagrama, ea a făcut rapid żezyskała mare popularitate.

Fotografie postată de utilizator la prisma (@Prisma_look) 21 iunie 2016 la 1:51 PDT

Fotografie postată de utilizator London prin Prisma App (@Prismaldn) 11 Jul, 2016 la 3:40 PDT

O mișcare cu degetul vă permite să obțineți efectele similare celor care pictori modernist și expresionist au ocupat de manopera. Cel puțin așa că încearcă să prezinte Famzele care au reușit recent în MediaClexity, unde chiar au mulțumit de la eticheta ocupată # Prisma. Este adevărat că unii oameni se plâng de o gamă considerabilă de date la care cererea solicită accesul, dar nu există dovezi pentru a fi în neregulă cu Autorzyrobili. Prisma este doar un client care servește în nor, imaginile sunt procesate pe servere, și acest lucru este asociat cu partajarea datelor.

Foto postat de utilizator la Prisma (@prisma_look) 22 iunie 2016 la 08:52 PDT

Fotografie postată de un utilizator ?N u t a? (@Sionova_anna) 11 Jul, 2016 la 3:43 PDT

Este, prin urmare, ar trebui să arunce pictori de șevalet și perii pentru un foc ikupić iPhone „și (dacă nu aveți încă?) Nu cred că. Prezentat ca fiind remarcabil "lucrări" o aplicație în creștere nu are mult geniu în sine, ei suferă o problemă de arat de fotografie amator, îndreptându-se cu încadrarea la Ovypo. Acest filtru nu va fi reparat. Deci, un mod momentan, pe care majoritatea utilizatorilor îl vor atinge pentru timp.

Fotografie postată de utilizator la prisma (@Prisma_look) 21 iunie 2016 la 3:40 PDT

Fotografie postată de utilizator lucrezia g. Marziale (@lucrezia_marziale) 11 Iulie 2016 la 3:42 PDT

Autorii de aplicații promite totuși că versiunea viitoare a aplicației este aplicată filtrelor pentru clipuri video. Acest lucru înseamnă o mare oportunitate pentru toți acești filme care ar dori să joace cu satisfacții rotoscopice pentru a crea producția animată a aventurii filmelor prin oglinda întunecată sau java sau visul. Oile, în acest fel, prelucrarea este cel mai adesea dată destul de kitschy, apoi în cinematografie Utilizarea acestor tipuri în producțiile de caracteristici poate fi o modalitate răcită de a ieși din realism.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu