Principal » Internet » NetWorx1.0.3

NetWorx1.0.3

Internet : NetWorx1.0.3

NetWorx este un mic și disponibil în versiunea limbă poloneză, care vă permite să monitorizați cantitatea de date descărcate și trimise pe Internet.

În ciuda funcționalității mici, programul se ocupă perfect de colectarea de informații. Dimensiunea datelor care se rătăcesc în rețea cu participarea computerului nostru. NetWorx poate monitoriza toate conexiunile de rețea din sistem (dial-up, ISDN, ADSL, Ethernet etc.), creând în același timp rapoarte care acoperă diferite perioade de timp (zilnic, săptămânal, lunar, propriile rapoarte). Rezultatele muncii pot fi salvate ca o copie de rezervă sau exportate în fișiere Excel, cuvânt, CSV sau text obișnuit.

În plus, printre opțiunile oferite, puteți găsi o funcție pentru a determina limitele de transfer, măsurarea lățimii de bandă a link-ului dvs., traseu traseul pentru a determina calea, după care pachetele din intens se mișcă și se deplasează pentru a previzualiza resursele folosind conexiune la rețea și ping, care trimite așa-numitul. ECHA la computerele selectate din rețea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu