Principal » Android » Net2.0.0.270

Net2.0.0.270

Android  : Net2.0.0.270

NET este o aplicație gratuită pentru clienții net de magazine nete, datorită cărora vor fi capabili să cumpere produse selectate la prețuri mai mici, precum și să utilizeze multe alte privilegii.

Cum să cumpărați mai ieftin în plasă?

Aplicația pregătită netă conține o varietate de buletine de știri promoționale, astfel încât să putem verifica întotdeauna ce oferte sunt în prezent în magazine. Interesant, creatorii au partajat o funcție care vă permite să adăugați cu ușurință produse selectate într-o listă de cumpărături, care poate fi pur și simplu salvată sau pusă la dispoziția altor utilizatori (de ex. Membrii familiei, prietenii și cunoștințele).

Include un cititor de prețuri

Când cumpărăm în net, nu mai trebuie să căutăm un cititor de preț pentru a verifica prețul produsului, deoarece a fost construit în aplicația descrisă.

Găsiți magazinul Net

Net conține, de asemenea, o hartă care arată toate magazinele din întreaga Polonia. După selectarea uneia dintre ele, adresa va apărea pe ecran. Vom primi, de asemenea, opțiunea de a seta traseul în GPS, datorită căruia ne va conduce la ramura selectată.

NET - CARACTERISTICI DE APLICARE:

  • Conține ziare promoționale și cupoane de reducere
  • Vă permite să creați propria listă de cumpărături și să o puneți la dispoziția altor utilizatori
  • Cititor de prețuri încorporat
  • O hartă care prezintă toate magazinele net în întreaga Polonia

Recomandat
Lasă Un Comentariu