Principal » Internet » Netgear N900 - Router wireless pentru (foarte) Expenția

Netgear N900 - Router wireless pentru (foarte) Expenția

Internet : Netgear N900 - Router wireless pentru (foarte) Expenția

Nu numai la domiciliu, care respectă Geek, dar într-o mulțime de gospodării astăzi ne putem întâlni tema rețelei. Mai mult, nu trebuie să fii pasionat de noile tehnologii pentru a utiliza această rețea numai pentru a împărți o conexiune la internet cu mai mult de un computer. Din ce în ce mai des la joc intră în televizorul "Crosroaded" sau un jucător multimedia, să nu mai vorbim de console de jocuri, servere de fișiere din SUA sau smartphone-uri comune din Wi-Fi. Toate acestea necesită că rețeaua este rapidă și stabilă, dar mai important - pentru oferta de mai sus-standard de funcții și opțiuni flexibile de configurare. Aici nu este suficient un router wireless pentru 150 zloți. Introducem dispozitivele de raft pentru clientul cu adevărat exigent. Cu câteva zile în urmă, premiera mondială a avut un Ngear N900, un reprezentant al doar routerele de ligi de top pentru clienții acasă.

Netgear N900, cunoscut și ca WNDR4500, este de două benzi și, în același timp, difuzând două rețele fără fir independente - una pe frecvența "standard " 2,4 GHz și cea de-a doua frecvență de 5 GHz. În zilele noastre, atunci când rețelele fără fir nu sunt modalitatea de extravaganță, cu atât este mai mare frecvența este foarte utilă, deoarece evită pistonul, cu care ne ocupăm în banda de 2,4 GHz, o problemă comună în blocul într-un cartier dens construit. Testat Netgear vă permite să alegeți liber cele mai multe setări de rețea (cum ar fi criptarea și accesul la cheie) independent pentru fiecare frecvență. Mai mult decât atât, oferă posibilitatea includerii simultane a unei rețele de invitat special permite accesul la Internet sub o parolă diferită (sau deschisă, care, cu toate acestea, nu se recomanda), care poate (dar nu este necesar să) să fie izolați de casa noastră propriu-zis reţea. Având o rețea ospitalieră activată, putem construi simultan patru rețele fără fir, care sunt impresionante într-un dispozitiv de clasă, la urma urmei. În plus față de rețeaua fără fir, avem patru porturi Gigabit Ethernet. Cum funcționează toate aceste lucrări? Anunțurile Netgear N900 ca un router super-rapid, cu o gamă mai mare de rețea de 5 GHz și o lățime de bandă care ajung până la 450 Mbit / s. Se știe, totuși, că în rețelele fără fir la aceste valori trebuie să fie abordate cu o distanță mare și nu este diferită în acest caz. În testele noastre "Ne-am întins " transferuri la copierea fișierelor în ferestre la 5-6 MB / s, care nu se abate de la normal în orice direcție. Cu gama este mult mai bună - setarea unui router într-o casă cu o singură familie la parter puteți prinde cu îndrăzneală gama de mansardă, cu două etaje mai mari.

Interfața administrativă a routerului este atât de gândită încât au fost satisfăcute atât "" Green ", cât și entuziastul au fost satisfăcuți. La primul start-up, ofera dispozitivul un expert simplu, acesta este detectat de conexiunea la Internet (dacă nu trebuie să dea niciun fel de date în timpul conectării) și toate accesul oferte de timp la opțiunile în două versiuni: de bază și avansate. Transparența interfeței este la un nivel foarte bun, deși, din păcate, în versiunea lingvistică poloneză nu a reușit să protejeze mai multe limbi și prea înguste pentru turneele lungi, poloneze ale butoanelor. Atenția mea a fost informată cu privire la disponibilitatea unei noi versiuni de firmware 'U, care a apărut în partea de sus a panoului administrativ după câteva duzini de secunde - un lucru mic și se bucură și nu toți producătorii se gândesc la asta. Toate testele au fost efectuate pe cea mai recentă versiune 1.0.0.58_1.0.13. Vestea bună este, de asemenea, că panoul funcționează corect pe cele mai multe dintre cele mai populare browsere. Personal, serviciul Chrome a fost mulțumit, care, în hardware-ul rețelei NETGEAR, din păcate, este tratat mult mai rău...

[1/2

Probabil cea mai importantă și mai interesantă trăsătură a Netgeara N900 testat, totuși, nu funcționează routerul, ci de a avea cât mai multe porturi USB. Sockets acestor porturi sunt marcate cu culoarea albastra, dar, din păcate, ele nu sunt USB 3 porturi.0. Cum le putem folosi? În funcție de nevoile dvs., una dintre ele poate fi utilizată pentru a vă conecta la o imprimantă prin intermediul protocolului USB peste IP (imprimanta este vizibilă de un computer ca și cum ar fi fost conectată la nivel local). Dacă cineva nu are o imprimantă sau are o imprimantă de rețea, cu atât mai bine, deoarece cele două porturi pot cheltui pe conectarea unui disc USB sau Pendrive. Astfel, Netgear devine un server de fișiere de rețea și un loc în care putem împărtăși cu ușurință fișiere mai bune familiare prin Internet. În acest rol, dar routerul funcționează în medie bine. Acesta este capabil să lucreze fără probleme cu sistemul de fișiere NTFS, este de asemenea posibil de a crea foldere de rețea și să le dea permisiuni. Din păcate, nu este posibil de a crea utilizatori - putem lucra doar cu contul de administrator sau să acceseze Configureaza fără o parolă. În plus, transferurile între dispozitivele USB și clienții de rețea sunt foarte slabi. Chiar și după conectarea unui computer printr-o rețea de cabluri Gigabit, am reușit să obținem 6-8 MB / s atunci când citiți și scrieți pe o pendrive, care pe computerul din port USB oferă transferuri de mai multe ori mai mare. Cu toate acestea, văzând pe tort, este un serviciu de streaming multimedia prin DLNA. Datorită acestui lucru, putem trimite filme, muzică sau fotografii direct de la router. Informații bune sunt faptul că Netgear se referă la mesajul nu numai filme simple codificate în DivX, dar și materiale în h.264 ambalate în MKV și MP4, plus container - care nu face parte din viața de zi cu zi - trimite corect subtitrări la player-ul cu semne diacritice poloneze, dar salvat numai în format SRT. Trebuie amintit că este necesar să existe echipament, de exemplu un televizor care va putea să ridice filmul sau subtitrările în formatul corespunzător. Din păcate, nu toate televizoarele cu suport DLNA sprijină formatele de mai sus, cu subtitrări să nu mai vorbim...

Deja de decență, voi menționa celelalte funcții pe care Netgear N900 suportă - dar va fi "evident evident", pe care avem dreptul să așteptăm în dispozitivul acestei clase. Acestea includ, printre altele, o autoconfigurare a clientului wireless (WPS), suport DNS dinamic, PNP universal, IPv6 și prioritizarea traficului (QoS), precum și un metru de mișcare (statistici primite și trimise) și controlul mișcării de bază (blocarea adreselor URL specifice și servicii, program zilnic și orar). Pentru mai exigenți Netgear oferă un serviciu de protecție părintească bazat pe servere externe DNS. Cu toate acestea, acest lucru necesită o instalare specială de client pe un computer și nu mai face parte din software-ul a router-ului în sine. Un fapt interesant este abilitatea de a notifica utilizatorul prin e-mail despre încercarea de a intra în pagina blocată.

N900 este un router, fără îndoială, o modalitate, deoarece în Polonia va costa peste 600 de zloți, dar nu pentru cei 450 Mbit / s, va merita să ia în considerare achiziția sa. Trebuie doar să vă amintiți că pentru a obține această viteză pe care trebuie să aveți o carte fără fir 3x3, de ex. Intel Centrino Ultimate-N 6300. Mai presus de toate, achiziționarea N900 ar trebui să ia în considerare utilizatori cu adevărat exigenți interesați de două porturi USB, streaming multimedia și funcții wireless bogate (rețea de 5 GHz, o rețea de oaspeți). Sunt cei care au un portofel de resurse și nu vor să se obosească... software alternativ DD-WRT, datorită căreia aceleași, și chiar mai putem avea o mult mai ieftin în dispozitivul. Alternativ, puteți lua în considerare achiziționarea de modele mai vechi NETGEAR N600 (WNDR3700) sau NETGEAR N600 Premium Edition (WNDR3800), care nu da drumul la N900, si costa aproximativ 150-250 PLN mai puțin.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu