Principal » Internet » Netflix în Polonia - Revolution sau Falstart?

Netflix în Polonia - Revolution sau Falstart?

Internet : Netflix în Polonia - Revolution sau Falstart?

După multe luni de așteptări, destul de neașteptat și fără un zgomot mai mare, faimoasa platformă video streaming, în cele din urmă a lovit Polonia. Informațiile sunt dezvăluite la târgul din acest an CES 2016. Este această revoluție, clapetă sau falsă simplă? 

Ați auzit despre platforma Netflix? Si prietenii tai? Întrebați-i cine este serviciul video este cel mai popular, cel mai bun etc. Probabil un nume va fi probabil un nume - YouTube. Unii au menționat în continuare Vimeo, dar dacă le întrebi despre Netflix, majoritatea vor răspunde probabil: "mai întâi am auzit

..

"Sau " și asociem ceva!". Ei bine, oamenii mici știu acest serviciu, majoritatea vor trece lângă ea indiferent, și dacă aflați că trebuie să plătiți pentru el, el va uita. 

O greseala! Deoarece acesta este unul dintre cele mai mari site-uri de streaming video. Mulți oameni cred că există filme amatori, similare celor care au lovit youTube. În acest caz, avem de-a face cu conținut profesional, filme și serii pe care le cunoaștem de la televizor. Un exemplu poate fi o astfel de producție ca Gotham, Casa de cărți, Daredevil etc. Totul pare mare, dar probabil stimulente, informații, un stimul care ar determina efectul de așteptare. Oricum, Netflix este deja, deci cât de mult trebuie să plătești pentru el?

După înregistrare, utilizatorul primește o luna gratuit, care va permite să verificați resursele și să decidă - ce urmează? Cel mai ieftin abonament lunar din versiunea de bază costă aproximativ 35 zloți (7,99 euro). Din păcate, în acest caz avem o mulțime de restricții. În primul rând, nu avem acces la materiale în calitate HD. În plus, putem viziona materiale doar pe un singur dispozitiv, în același timp,. Pentru aproximativ 45 (9.99 euro), vom primi un abonament standard care vă va permite să jucați simultan HD pentru două dispozitive. Pachetul premium costă peste 50 de zloți (11,99 euro) și oferă o rezoluție ultra HD și capacitatea de a juca simultan până la 4 dispozitive. 

Se pare că soluția optimă este un pachet standard care vă va permite să vizionați conținut în bună calitate pe un ecran TV mare sau pe telefonul smartphone. O poate ușor descurajată o ofertă destul de modestă a conținutului disponibil în limba noastră, dar, probabil, în timp, în mod sistematic vor apărea elemente suplimentare. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu