Principal » Internet » Netflix testează o nouă preț. Acestea se străduiesc filme în HDR și servicii de multe dispozitive

Netflix testează o nouă preț. Acestea se străduiesc filme în HDR și servicii de multe dispozitive

Internet : Netflix testează o nouă preț. Acestea se străduiesc filme în HDR și servicii de multe dispozitive

Actualizați - 5 iulie, la. 12.douăzeci

În contextul modificărilor ipotetice în listele de preț NetFliks lui, am primit doar asigurări suplimentare de la Publicis Consultants. Compania subliniază că diferitele oferte vizibile în diverși utilizatori nu sunt o declarație de introducere a unui nou plan tarifar și au doar testul de testare.

Avem știri deranjante pentru utilizatorii Netfliks care se așteaptă la cea mai înaltă calitate a filmelor și seriei și, prin urmare, abonați la cel mai scump abonament disponibil. După cum a fost raportat de mass-media străine, au început încercări noi de prețuri în care a fost introdus un nou plan ultra. Acest lucru se găsește în ierarhia de mai sus PRIMIUM, este în mod inevitabil mai scump și este doar în el să fie filme disponibile sau HDR (în funcție de sursa informațiilor) posibilitatea de a reveni la 4 dispozitive dintr-o dată.

Noile liste de prețuri trebuie să fie vizibile numai pentru partea clienților și sunt testate numai pentru acest moment, care a reușit să confirme editorii serviciului CNET. După cum se dovedește, funcții în cadrul planurilor specifice sunt prezentate în mod intenționat pentru clienți diferiți în moduri diferite. Pe cea furnizată împreună cu graficul arată că (Premium relativ) Ultra Planul de a oferi suport pentru modul HDR și pe de altă parte - că diferența va fi numărul de dispozitive acceptate. În ultimul caz din planul premium, acest număr ar scădea doar la 2.

[1/2 În acest caz, Planul Ultra este singurul care va oferi funcționarea netfliks pe 4 dispozitive simultan, sursa: 9to5mac.

Listele prezentate utilizatorilor din diferite părți ale lumii sunt, de asemenea, diferite de celelalte cele mai importante sau prețuri. Dupa cum informeaza Netflix, un astfel de test este de a ajuta la a determina ceea ce este cel mai important pentru clienții. Nu există nici o îndoială că acțiunile sunt efectuate la o schimbare în listele de preț, într-adevăr, în viitorul apropiat, într-o formă a apărut aici.

Totul indică faptul că pot fi schimbări nefavorabile. Utilizatorii care utilizează în prezent pachetul premium și toate beneficiile sale, în practică pot fi forțate să emită mai mult, pentru un nou plan ultra, pentru că numai în acesta va putea să se întâlnească în același timp cu HDR și 4 dispozitive.

În mod natural, nu este cunoscut pentru acest moment dacă se vor introduce în cele din urmă modificările în listele de prețuri și, dacă da, sau un nou plan va fi mai scump decât ceilalți (și nu se vor schimba, de exemplu, prețurile acestora. Situația va fi clară când Netflix finalizează teste și poate decide să se schimbe.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareInternetsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu