Principal » Internet » Netflix mai ieftin în rețelele celulare - putem stabili în cele din urmă calitatea video

Netflix mai ieftin în rețelele celulare - putem stabili în cele din urmă calitatea video

Internet : Netflix mai ieftin în rețelele celulare - putem stabili în cele din urmă calitatea video

Vizionând seria TV? Aceasta înseamnă, de obicei, un cost considerabil al tuturor celor care sunt condamnați la pachete limitate în rețelele de telefonie celulară. Noua actualizare a lui Netfliks, totuși, aduce cel puțin o parte din această problemă.

În mod normal, Netflix încearcă să obțină cea mai înaltă Jakośćobrazu, coborând-o numai atunci când link-ul nu este Zapewnianależytej Bandwidth este supraîncărcat sau - możemyzobaczyć chiar atunci, ca și în cazul rezoluției fullhd, intrăm în ceva care se uită cel mai bine pe o suprafață foarte comprimată de 480p.Folosit în acest serviciu Codec HEVC Streaming permite o rată de diferențiere Naduże. Dar când folosim Zpołączenia Mobile LTE, foarte repede observăm żEnetflix devastates pachetul nostru online. Linkul este bun, iar răsucirea scoate cât mai mult posibil.

Noua versiune a NetFLIKS vă permite acum să setați calitatea implicită în rețelele celulare și, de asemenea, în general, în plus față de conexiunea Wi-Fi. Alegeți dorința, de la scăzut la cel mai înalt. Cu o calitate scăzută de 1 GB Danam aproximativ 4 ore, calitatea medie este de 2 ore pentru 1 GB, awysoka - doar o oră pentru gigabyt.

Din păcate, dezvoltatorii s-au dovedit a fi puțin previzibili, permițându-vă să faceți o nouă caracteristică numai pe dispozitivele cu modememcelulară încorporată. Dacă cineva folosește, de exemplu. De la tabletă cu Wi-Fi și Ztelefon într-o servietă sau rucsac face un hotspot portabil, nu utilizează capacitatea de control, în setările aplicației va putea selecta redarea în modul "Wi-Fi numai". Nu este un gust - la urma urmei, în practică nu există altă opțiune pentru utilizarea rețelei pe astfel de dispozitive, procentul de utilizatori eternetut este neglijabil.

Aplicația NetFliksa poate fi găsită în software-ul nostru de baze de date, WWERSJACH pentru Android, IOS, WindowsPhone-AI 'A. Din păcate, atâta timp cât versiunea pe Windows Phone 'și comenzile nu au fost încă verificate în acest moment. De la versiunea Keymen de pe iOS. În plus față de mecanismul deja descris, acesta va aduce suport pentru interfața 3DTouch în ultimul iPhone 'ACH ilealing în controlul vocii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu