Principal » Internet » Netflix avertizează împotriva suspendarea abonamentului? Acesta poate fi un cheat

Netflix avertizează împotriva suspendarea abonamentului? Acesta poate fi un cheat

Internet : Netflix avertizează împotriva suspendarea abonamentului? Acesta poate fi un cheat

De data aceasta, escrocii pentru a efectua atacuri de phishing utilizate netfliks. În mod similar, la începutul acestui an, ciberneticile cibernetice trimit informații despre presupusul abonament pe site-ul lor victimelor lor.

Abonații Netfliksa s-au aflat din nou vizați de escroci care trimit un mesaj pentru a suspenda abonamentul din cauza unei plăți neautorizate și a apelat la tarifele de "drepturi". Experții DS. ESET Cyber ​​Security Avertisment:

"Acesta este un atac de phishing, care urmărește să preia datele utilizatorilor și, în consecință, furtul de bani din facturile lor. Acesta este un moment perfect pentru cheat-uri, mai ales că acum o mulțime vorbește despre alte modificări în lista de prețuri Netflix, iar acest lucru face clienții platforma pot fi mai susceptibile de a ataca."

Experții subliniază, de asemenea, că atunci când faceți clic pe link, utilizatorul este transferat într-o pagină special creată, unde trebuie să furnizați informații de conectare și numărul cardului de credit.

- Când trimiteți o formă suplimentată, escrocii devin proprietarul de date care pot folosi la furtul de bani și să preia toate conturile noastre în care folosim aceeași parolă - Warn Kamil Sadkowski de la ESET.

Netflix 6.97.752

Posturi de radio și playere TV

Există peste 800.000 activi în Polonia. Abonamentul Netflix, care creează o bază mare de potențiali victime ale criminalilor cibernetici care pot încerca să exploateze imaginea serviciului. Experții subliniază, cu toate acestea, că partidul imită serviciul de flux arată deja suficient de asemănător pe care l-ați putea lăsa păcălit, așa că este recomandată precauție specială.

Aspectul paginilor bine realizate reflectă platforma VOD și chiar are numărul de telefon corect, direcționând utilizatorii la linia telefonică. Prin urmare, dacă vedem un suspect care arată un mesaj - nu faceți clic pe linkuri sau colectați atașamente.

- Ar trebui să verifice mesajele primite și să contacteze linia telefonică pentru a întreba despre starea contului nostru, iar pe magazinele de mână sau platformele de streaming vin cu adresă personalizată a site-ului - sumele Up Kamil Sadkowski.

Descărcați aplicația Netflix din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări Știri Vezi mai multe> Informația de informațieStreamingbezpieczeństwonetflixphishing

Recomandat
Lasă Un Comentariu