Principal » Internet » Netflix

Netflix

Internet : Netflix

Netflix este în prezent cel mai popular serviciu de vod. Seria și filmele disponibile oferite de companie pot fi vizualizate atât pe televizoare, cât și pe computere, precum și utilizarea aplicațiilor mobile. Unul dintre ei a fost pregătit pentru iOS.

Folosind Netflix, putem viziona filme și serii streamate, m.în. Casa de cărți sau de rupere rău. În funcție de abonamentul dvs., putem afișa imagini pe maximum patru dispozitive, inclusiv iPhone 'ACH și iPad. Cu cât este mai mare abonamentul, cu atât mai bine calitatea filmelor prezentate, cea mai mare la Ultrahd. Netflix vă permite, de asemenea, să personalizați conținutul atribuit unui anumit cont pentru mai mulți oameni diferiți. De exemplu, dacă adăugăm copilul la cont și vom observa că se uită în principal basme (NP. Barbie), apoi după selectarea unui profil a unui copil, deoarece filmele recomandate vor fi afișate în principal la desene animate și filme doar pentru copii.

Aplicația Netflix pe iOS este gratuită, vă permite să alegeți și să plătiți un abonament lunar pentru utilizarea serviciului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu