Principal » Internet » .Cadrul net 4.7 pentru Windows 10 Creatori Actualizare: Pentru a fi ca un UWP

.Cadrul net 4.7 pentru Windows 10 Creatori Actualizare: Pentru a fi ca un UWP

Internet : .Cadrul net 4.7 pentru Windows 10 Creatori Actualizare: Pentru a fi ca un UWP

Cu creatorii de actualizare Windows 10 obțineți-l chiar acum *wersję .Cadrul net, marcat ca 4.7. Deși în practică înlocuirea Jestbezpośrednim pentru o versiune anterioară 4.6.2, funcționează în prezent numai cea mai recentă versiune a „zece “ și jestjedynie inclus pentru Visual Studio 2017. Alte versiuni de Windows vor primi un gonnail.

.Cadrul net 4.7 Finalizat la toate aceste modificări aduse de actualizarea creatorilor, permițând .Aplicațiile nete arată și se comportă în această versiune a sistemului. Desigur, există și o mulțime de schimbări ipoprawek de performanță și fiabilitate, au fost și îmbunătățiri legate de criptografie.

DPI ridicat: sfârșitul aplicațiilor osoase din 4k

Oricine a conectat doar un laptop cu un ecran FullHD sau chiar un monitor HD 4K, problemele proaspete au aplicații la absolvire de la 150%.Îmbunătățiri îmbunătățite pentru aplicațiile Formulare Windows aduc suport de înaltă definiție (dpi mare). .NET-Aceste aplicații au păstrat corect sistemul de interfață, utilizate fonturi și glife de înaltă rezoluție și au răspuns la DPI numit, inevitabil atunci când se deplasează aplicația după un birou expandat între mai multe ecrane.

[1/2 Afișajele DPI mari ar putea fi jenante pentru aplicație .Net

Microsoft admite că nu este perfect, este doar prima abordare. În viitor, o scalare a rezoluției netede are toate locațiile și se confruntă cu schimbări chiar și până la 300%, urmând îmbunătățirile Highdpi introduse în Windows 10 Creatorupdate.

Degetul pe ecran

Împreună cu actualizarea creatorilor, voi sublinia așa-numitul. "Interfețe naturale de utilizator ". Nou.Cadrul NET aduce suport pentru prezentarea WindowsFoundation pentru ecrane și pene, injecția îmbunătățită semnificativ la serviciile de cerneală Windows anterior.Microsoft asigură că noua implementare este egală, este Codosępne pentru Windows-ul de platformă universală - este de a fi równiereSponsywna, suport ferestre pop-up ferestre și casete de dialog, AzAzem să fie în concordanță cu formele de interacțiune utilizate anterior.

Și acest lucru nu este tot Działaidealnie - în special, nu funcționează în desenul Czasierzeczywistym, iar Plug Pen va funcționa, totuși, Sięzacinać și aplicațiile care utilizează manipularea motorului Wykazywaćnieoczekiwane. Se îmbunătățește să fie în viitor, astfel încât interfața tactilă acționează la fel de bine într-un mediu de punere în funcțiune a fiecărui brind.

Siguranța hardware și curbele eliptice

O echipă care dezvoltă tehnologie Clickonce care vă permite să instalați aplicații client .NET cu un singur clic al link-ului cablurilor Link a introdus suport hardware pentru protecția modulară - acum le puteți folosi pentru a semna manifestarea, făcând întreaga operație substanțială. ClickOnce este, de asemenea, capabil de a repara revistele, reinstalarea utilizatorii cu versiuni rasfatata.

De asemenea, a fost îmbunătățit suport pentru protocoalele HTTPS / TLS disponibile pentru criptografia curbelor eliptice.

O listă completă a modificărilor în .Cadrul net 4.7 Postat pe Githubie. Documentație completă .Cadrul net a fost sofisticat pe Docs.Microsoft.com- și de fapt, există mult mai clar și mai confortabil wprzezuzukiwaniu.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu